ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ανοίγει την αγκαλιά του για τον Γιόγκι Φέρελ

Ο Γιόγκι Φέρελ με την φανέλα της Τσεντεβίτα Ολίμπια
Ο Γιόγκι Φέρελ με την φανέλα της Τσεντεβίτα Ολίμπια PHOTO CREDITS: ABA LEAGUE/TINE RUZIC

Βαλίτσες για επιστροφή στην Ευρώπη ετοιμάζει ο Γιόγκι Φέρελ, καθώς η Σερβία βουίζει πως έχει συμφωνίσει με την Παρτίζαν για τρίμηνο συμβόλαιο με προοπτική επέκτασης έως το καλοκαίρι του 2024.

Δύο πολύ καλές σεζόν στην ABA Liga βοήθησαν τον Γιόγκι Φέρελ να "φτιάξει" ξανά το όνομά του, μετά από το αποτυχημένο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος γκαρντ μετακόμισε στη Σαγκάη για να παίξει για τους Σαρκς, τώρα όμως φαίνεται πως ετοιμάζει και πάλι τις βαλίτσες του για να επιστρέψει στην Αδριατική Λίγκα. Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα φορέσει τη φανέλα της Τσεντεβίτα, αλλά της Παρτίζαν, με την οποία έχει προφορική συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας τριών μηνών με προοπτική επέκτασης έως το τέλος της περιόδου.

Ο Φέρελ, πρώην παίκτης των Ντάλας Μάβερικς, των Σακραμέντο Κινγκς, των Κλίβελαντ Καβαλίερς και των Λος Άντζελες Κλίπερς, είχε πέρυσι 16.2 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 6 ασίστ μέσο όρο στην ABA Liga, παίζοντας 28.3 λεπτά ανά αγώνα. Προς το παρόν πάντως προσπαθεί να αποδεσμευθεί από τους Σαρκς, ώστε αμέσως μετά να ξεκινήσει το ταξίδι προς το Βελιγράδι. Μόλις ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες, ο Αμερικανός γκαρντ θα είναι διαθέσιμος και θα έχει το δικαίωμα να παίξει απευθείας στη EuroLeague.

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ