ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τα είχε με τους παίκτες της Παρτίζαν: "Ούτε σε φιλικά αυτά"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ντέρμπι της Παρτίζαν με τον Ερυθρό Αστέρα
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ντέρμπι της Παρτίζαν με τον Ερυθρό Αστέρα ABA LIGA

Η Παρτίζαν έκανε το 1-0 στους ημιτελικούς της ABA League, αλλά πάντα απαιτητικός Ζέλικο Ομπράντοβιτς εντόπισε το μελανό σημείο της νίκης επί της Τσεντεβίτα Ολίμπια.

Κάθε άλλον προπονητή το άνετο 85-70 επί της Τσεντεβίτα Ολίμπια, στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής σειράς στην Αδριατική Λίγκα, θα τον άφηνε ικανοποιημένο.

Όχι όμως τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που ζητά το τέλειο σε κάθε εμφάνιση. Ιδίως όταν η ομάδα του έχει επιτρέψει στην αντίπαλό της να πάρει 27 επιθετικά ριμπάουντ, με τ' αμυντικά της να είναι τέσσερα λιγότερα και συνολικά έχει κυριαρχήσει σε αυτόν τον τομέα με 50-28!

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του παιχνιδιού, ο Ζοτς εμφανίστηκε νευρικός, κουνώντας διαρκώς το χαρτί που κρατούσε στο χέρι του, και σ' ερώτηση δημοσιογράφου για το στατιστικό αυτό παράδοξο απάντησε πως "δεν έχω δει στη ζωή μου μια ομάδα να υπερτερεί με τέτοιον τρόπο. Όχι μόνο απέναντί μας, αλλά απέναντι σε κανέναν".

Υποστήριξε μάλιστα ότι "αυτό δεν συμβαίνει ούτε σε φιλικούς αγώνες με αντιπάλους χαμηλότερου επιπέδου", εξηγώντας πως η γιγαντιαία αυτή διαφορά προήλθε από τη συγκέντρωση και την επιθυμία των παικτών της Τσεντεβίτα Ολίμπια. Μόνο ο Όμιτς μάζεψε τα 8 εξ αυτών.

Γι' αυτό και προανήγγειλε... ιδιαίτερα μαθήματα στους παίκτες του διότι "πρέπει να δούμε τι μπορούμε ν' αλλάξουμε". Κι όταν μιλά ο Ομπράντοβιτς για ιδιαίτερα μαθήματα καταλαβαίνει κανείς τι εννοεί.

Δείτε μετά το 4'35'' τις δηλώσεις του Σέρβου κόουτς:

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ