ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Βινίσιους είδε από μέσα την ανεπανάληπτη ανατροπή της Ρεάλ με την Παρτιζάν και έστειλε το μήνυμά του

vinicius
vinicius INSTAGRAM / @REALMADRID

Ο Βινίσιους Τζούνιορ, μετά την γκολάρα του, και την ισοπαλία της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μάντσεστερ Σίτι στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" βρέθηκε στο πλευρό του μπασκετικού τμήματος της ομάδας του με σκοπό να την στηρίξει σε ένα κρίσιμο ματς.

Στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς, η Ρεάλ έκανε κάτι απίστευτο κόντρα στην Παρτιζάν. Γύρισε το ματς από το -15 και μαζί με την νίκη της (98-94) εξασφάλισε και το εισιτήριο για το Final Four του Κάουνας με 3-2 νίκες, αν και βρισκόταν πίσω με 2-0.

Η ανεπανάληπτη αυτή ανατροπή, που πραγματοποίησε χθες βράδυ (10/5) στο "WiZink Center" η "Βασίλισσα" θα μείνει για πολλά χρόνια χαραγμένη τόσο στις μνήμες των Μαδριλένων όσο και στους... ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης που παρευρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Βινίσιους Τζούνιορ. Ο βραζιλιάνος επιθετικός μία μέρα μετά το φοβερό γκολ που σημείωσε στον πρώτο ημιτελικό του Champions League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι (1-1) θέλησε να στηρίξει το τμήμα μπάσκετ από κοντά.

Παρευρέθηκε λοιπόν στο γήπεδο, πανηγύρισε από κοντά την πρόκριση της ομάδας του και μάλιστα μετά την λήξη της αναμέτρησης, δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter για την πρόκριση της "Βασίλισσας".

"Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για κάποιον που είναι MADRIDISTA. Πάμε", έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Twitter.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROLEAGUE FINAL 4
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ