ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Βιλντόσα πανηγύρισε με τριφύλλι τη νίκη επί του Ολυμπιακού

Ο Βιλντόσα πανηγύρισε με τριφύλλι τη νίκη επί του Ολυμπιακού
ABA LEAGUE J.T.D. / DRAGANA STJEPANOVIC

Ο Λούκα Βιλντόσα αποφάσισε να πανηγυρίσει με έναν διαφορετικό τρόπο στη νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί του Ολυμπιακού, αφού ένα από τα emojis που χρησιμοποίησε στην φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ήταν ένα τριφύλλι, προκαλώντας συνειρμούς για τον Παναθηναϊκό.

Το τετράφυλλο τριφύλλι είναι σημάδι τύχης. Το τριφύλλι όμως είναι και το σήμα του Παναθηναϊκού. Ο Λούκα Βιλντόσα προφανώς γνωρίζει ότι ισχύουν και τα δύο, οπότε σίγουρα ο τρόπος που πανηγύρισε την νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί του Ολυμπιακού έχει το δικό του ενδιαφέρον.

Λίγες ώρες αφότου είχε λήξει το παιχνίδι, ο Αργεντινός γκαρντ αποφάσισε να ανεβάσει δύο φωτογραφίες στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, τις οποίες συνόδεψε με τρία emmojis: Τη φωτιά, ένα χέρι που δείχνει εύστοχο τρίποντο και ένα τριφύλλι.

Δεδομένου ότι ο Αργεντινός έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό - και αποτελεί πράγματι στόχο των "πράσινων" - είναι λογικό να υπάρξουν και οι αντίστοιχοι συνειρμοί. Το τι σκεφτόταν βέβαια ο Βιλντόσα με το συγκεκριμένο post είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο ίδιος.

Δείτε το post του Αργεντινού:

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ