ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Ο Βασίλης Σπανούλης τρελάθηκε με την γραμματεία και αποβλήθηκε με ντισκαλιφιέ

Ο Βασίλης Σπανούλης τρελάθηκε με την γραμματεία και αποβλήθηκε με ντισκαλιφιέ

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν έξαλλος με τους ανθρώπους της γραμματείας στο παιχνίδι με τη Σομπατέλι, με αποτέλεσμα να αποβληθεί στη διάρκεια της τέταρτης περιόδου.

Το Περιστέρι bwin επικράτησε της Σομπατέλι με 90-87, όμως ολοκλήρωσε τον αγώνα δίχως τον Βασίλη Σπανούλη στην άκρη του πάγκου, ελέω της αποβολής του. Ο προπονητής των κυανοκίτρινων αποβλήθηκε στα μισά περίπου της τέταρτης περιόδου, όντας έξαλλος με τους ανθρώπους της γραμματείας κι ενώ το Περιστέρι bwin βρισκόταν στο +13 σε εκείνο το σημείο.

Ο πάγκος του Περιστερίου bwin είχε από νωρίς παράπονα για τη συμπεριφορά και την αντιμετώπιση μέλους της γραμματείας προς την ομάδα, με τη φάση στην οποία ήρθε η αποβολή του Βασίλη Σπανούλη να αποτελεί την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής. Όπως εξήγησε ο Έλληνας τεχνικός στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ένα ατόμο από τη γραμματεία του είπε "άντε γα..ου", για αυτό βγήκε από τα ρούχα του. Η ελληνική ομάδα δεν πρόκειται μάλιστα να μείνει με "σταυρωμένα χέρια" αφού την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου θα υποβάλλει σχετική αναφορά προς το Basketball Champions League, καταγγέλλοντας το γεγονός.

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN BASKETBALL CH. LEAGUE ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ