ΕΟΚ

Ο Βασίλης Σπανούλης στο Christmas Camp της ΕΟΚ

Ο Βασίλης Σπανούλης στο Christmas Camp της ΕΟΚ

Ο Βασίλης Σπανούλης επισκέφτηκε το Christmas Camp που διοργανώνει η ΕΟΚ στην Πορταριά.

Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται στην Πορταριά το Christmas Camp που διοργάνωσε η ΕΟΚ το τελευταίο τριήμερο, με τη συμμετοχή εξήντα (60) επίλεκτων αγοριών γεννημένων το 2010, απ' όλη την Ελλάδα.

Το "παρών" στο Christmas Camp έδωσε ως καλεσμένος κι ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών, Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος συνομίλησε μαζί τους δίνοντας πολύτιμες συμβουλές για το άθλημα.

Στο Christmas Camp, επικεφαλής του οποίου είναι οι Τεχνικοί Διευθυντές του Προγράμματος Ανάπτυξης της ΕΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος και Κώστας Τσαρτσαρής, συμμετέχουν ο προπονητής της Εθνικής ομάδας U20, Κώστας Παπαδόπουλος, ο επικεφαλής προπονητής Νότου, Λευτέρης Καλογήρου καθώς και, οι πέντε περιφερειακοί προπονητές της Ομοσπονδίας, Κώστας Μπαστούνης (ΕΣΚΑΝΑ/ΕΣΚΑ), Κούλης Καραμπατζάκης (ΕΣΚΑΝΑ/ΕΣΚΑ), Δημήτρης Σταυρόπουλος (ΕΣΚΑΘ), Παναγιώτης Κουβάτσης (ΕΚΑΣΘ/ΕΑΚΣΧ) και Άγγελος Καραμίντζος (ΕΣΚΑΣΕ).

Εξάλλου, στη διάρκεια του Christmas Camp πραγματοποιήθηκαν επίσης σωματομετρικές και εργομετρικές μετρήσεις από τον υπεύθυνο εργοφυσιολόγο του προγράμματος Ανάπτυξης της ΕΟΚ, Νίκο Παπαβασιλείου.

Ο Βασίλης Σπανούλης στο Christmas Camp της ΕΟΚ
TAGS ΕΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ