BASKETBALL CH. LEAGUE

Ο Βασίλης Σπανούλης αποτέλεσε πόλο έλξης στη συνέντευξη Τύπου του Final Four του BCL

Ο Βασίλης Σπανούλης αποτέλεσε πόλο έλξης στη συνέντευξη Τύπου του Final Four του BCL
INTIME SPORTS

Όλα τα μάτια ήταν στραμμένα πάνω στον Βασίλη Σπανούλη στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν από το Final Four του Basketball Champions League, όμως ο τεχνικός του Περιστερίου bwin θέλησε να στρέψει τους προβολείς προς τους παίκτες του.

Στη μόλις δεύτερη σεζόν της προπονητικής του καριέρας ο Βασίλης Σπανούλης κατάφερε να οδηγήσει το Περιστέρι bwin στο Final Four του Basketball Champions League. Σε ένα Final Four που είναι ισπανική υπόθεση, καθώς οι άλλες τρεις φιναλίστ που έφτασαν στο Βελιγράδι, δηλαδή η Τενερίφη, η Μάλαγα και η Μούρθια προέρχονται από την Ιβηρική Χερσόνησο.

Ο Έλληνας τεχνικός -που θεωρείται ο μεγάλος αστέρας της ομάδας των δυτικών προαστίων, ακόμα κι αν δεν είναι εκείνος που αγωνίζεται στο παρκέ- αποτέλεσε, μάλιστα, πόλο έλξης στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου την παραμονή της διοργάνωσης, αφού δέχθηκε τις πέντε από τις οκτώ ερωτήσεις που έγιναν στα Αγγλικά, πέραν φυσικά από την αρχική του τοποθέτηση.

Ο ίδιος προσπάθησε, βέβαια, να στρέψει τους προβολείς προς τους παίκτες του -μιας και λίγο ή πολύ οι ερωτήσεις που του έγιναν είχαν προσωπικό χαρακτήρα- υπογραμμίζοντας πως αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές και αυτοί που μπορούν να καθορίσουν τη μοίρα του ημιτελικού με την Τενερίφη, αλλά και του τελικού, εάν και εφόσον προκριθούν εκεί.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ FIBA ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ