ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Βαρεζάο και ο... Λεμπρόν

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
βασιλοπουλος 51;

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος χάνει το ντέρμπι με τον ΠΑΟ, ενώ ο Άντερσον Βαρεζάο μπαίνει ξανά στη λίστα

Η διάγνωση για τον Βασιλόπουλο δεν ήταν καλή. Μερική ρήξη έσω μηνίσκου, που σημαίνει ότι πρέπει να μείνει μακριά από τις προπονήσεις για περισσότερο από ένα μήνα. Όπως δείχνουν (τώρα) τα πράγματα θα επιστρέψει στις 10 Νοεμβρίου, συνεπώς χάνει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, το εκτός έδρας ματς με τον Άρη, αλλά και αυτό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, δεν θα παίξει και στα πρώτα ματς της Ευρωλίγκα.
Δεδομένης και της απουσίας του Ρενάλντας Σεϊμπούτις (που πάει όμως πολύ καλά η αποθεραπεία του), ο Πίνι Γκέρσον έχει περισσότερα προβλήματα από όσα θα ήθελε. Συν τοις άλλοις, έχει στο μυαλό του και την τελευταία μεταγραφή της ομάδας, η οποία ακόμη δεν έχει γίνει πραγματικότητα.

Και όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, αυτή ίσως είναι ο Μαρκ Τζάκσον. Και λέμε ίσως, όχι γιατί ο Αμερικανός δεν θέλει, αλλά κυρίως γιατί οι ερυθρόλευκοι κοιτούν κι αλλού. Πού; ο Μάικ Σουίτνι (Νο9 στο ντραφτ του 2003 και παίκτης των Σικάγο Μπουλς) είναι ένα από τα ονόματα που "παίζουν".

Με ύψος 2.03 και βάρος 125 κιλά, ο Σουίτνι είναι γνωστός για τη δυναμική του παρουσία μέσα στη ρακέτα. Όμως και αυτή την περίπτωση ο Ολυμπιακός την εξετάζει, χωρίς να παίρνει οριστική απόφαση. Κοιτάει κι άλλα ονόματα και περιμένει κάτι καλύτερο, καθώς οι εξελίξεις στο ΝΒΑ είναι σχεδόν καθημερινές και είναι σαφές και γνωστό, ότι ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος θέλει να πάρει ένα "δυνατό" όνομα, το οποίο θα αντικαταστήσει τον Λόρενς Ρόμπερτς.

Σε ό,τι αφορά το θέμα που προέκυψε με τον Πίνι Γκέρσον και την Εθνική Βουλγαρίας, έχει κάποια βάση, όπως φυσικά και οι διαδικασίες κοινοτικοποίησης του Κίντελ Γουντς, καθώς στην ερυθρόλευκη ΚΑΕ θέλουν να έχουν μία ομάδα τόσο στην Ελλάδα, όσο και την Ευρωλίγκα, κάτι που φαντάζει ως το ιδανικό για πολλούς λόγους.

Πάλι Βαρεζάο; Τι λέει ο Λεμπρόν γι' αυτό;

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς ξεκίνησαν το training camp τους, αλλά ο Άντερσον Βαρεζάο και ο Σάσα Πάβλοβιτς, εξακολουθούν να... τραβούν το σκοινί και να μην συμφωνούν με τη διοίκηση της ομάδας για τη νέα σεζόν. Κι αν ο Πάβλοβιτς δεν απασχολεί τον Ολυμπιακό, ο Βαρεζάο, πιθανόν να τον ενδιαφέρει και πάλι.

Μάλιστα από τις ΗΠΑ οι πηγές λένε, ότι το ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων έχει αναθερμανθεί μετά το άδοξο τέλος στην υπόθεση του Κρις Ουέμπερ και φυσικά το ότι ο Βραζιλιάνος μπορεί να παίξει με κοινοτικό διαβατήριο είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Τις προηγούμενες ημέρες η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να τον φέρει στη Βαρκελώνη, αλλά δεν τα κατάφερε και δεν λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται, ότι όλα αυτά ο Βαρεζάο τα κάνει για να απαιτήσει περισσότερα χρήματα από τους Καβαλίερς.

Το βέβαιο είναι ότι ο Λεμπρόν Τζέιμς θέλει την παραμονή του Βραζιλιάνου στο Κλίβελαντ και το δήλωσε: "Δεν ξέρω τι ζητάει τόσο ο Άντι, όσο και ο Πάβλοβιτς, ούτε και τι δίνει ή τι θέλει η διοίκηση, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι χρειάζομαι τους στρατιώτές μου για να παίξω. Ελπίζω να γίνει κάτι και να τα βρουν, γιατί αυτοί οι δύο παίκτες είναι πολύ σημαντικά κομμάτια της ομάδας μας. Δεν θα είχαμε κάνει την περυσινή πορεία χωρίς αυτούς. Τους χρειαζόμαστε και εγώ ως ηγέτης αυτής της ομάδας, τους θέλω κοντά μου και περιμένω να επιστρέψουν σύντομα".
















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ