NBA

Ο Τζορτζ Χιλ δεν γουστάρει τη φούσκα: "Δεν έπρεπε να έρθουμε στο αναθεματισμένο μέρος"

Ο Τζορτζ Χιλ δεν γουστάρει τη φούσκα: "Δεν έπρεπε να έρθουμε στο αναθεματισμένο μέρος"
AP Photo/Matt York AP PHOTO/MATT YORK

Την αντίθεσή του στο project "φούσκα" εξέφρασε ο Τζορτζ Χιλ των Μιλγουόκι Μπακς και απασφάλισε όταν τον ρώτησαν γιατί η ομάδα του δεν παίζει καλό μπάσκετ. "Δεν έπρεπε καν να έρθουμε εδώ, αυτός ο κόσμος πρέπει να αλλάξει" είπε.

Για δεύτερη φορά σε σύνολο τεσσάρων αγώνων στη σειρά με τους Ορλάντο Μάτζικ, οι Μπακς δεν έπαιξαν καλό μπάσκετ. Δεν είχαν συνέπεια κι αυτοσυγκέντρωση, πήραν όμως τη νίκη για το 3-1 και βρίσκονται πια ένα βήμα μακριά από τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας. Όπως φαίνεται, όμως, υπάρχουν μέλη τους που δεν έχουν το μυαλό στο μπάσκετ, τουλάχιστον όχι στο 100%. Ένας από αυτούς είναι ο Τζορτζ Χιλ, ο οποίος εξήγησε ότι είναι αντίθετος στο project της "φούσκας", καθώς όπως εξήγησε για άλλους λόγους μετακόμισε το ΝΒΑ στη Disney World του Ορλάντο και άλλους στόχους έχει πετύχει. Ο πολύπειρος γκαρντ μίλησε με αφορμή τις σφαίρες που δέχθηκε πισώπλατα αφροαμερικανός στην πόλη Κενόσα του Ουισκόνσιν, ενώ προηγουμένως είχαν ξεσπάσει για το γεγονός τόσο ο Ντόνοβαν Μίτσελ, όσο κι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

" Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτά που συμβαίνουν. Καταρχήν, δεν έπρεπε να έχουμε έρθει σε αυτό εδώ το αναθεματισμένο μέρος, για να είμαι ειλικρινής. Είμαστε όμως εδώ, αυτή είναι η πραγματικότητα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι από εδώ. Όταν όμως όλα τελειώσουν, κάποια πράγματα πρέπει να προχωρήσουν. Αυτός ο κόσμος πρέπει να αλλάξει. Η Αστυνομία πρέπει να αλλάξει. Εμείς ως κοινωνία πρέπει να αλλάξουμε. Αυτή τη στιγμή δεν συμβαίνει τίποτα απ' όλα αυτά. Ζωές χάνονται καθημερινά. Δεν υπάρχουν συνέπειες κι αυτό πρέπει να αλλάξει. Με ρωτάτε πότε θα παίξουμε στο επίπεδο που παίζαμε πριν από τη διακοπή. Μέχρι να ισορροπήσει ο κόσμος, νομίζω ότι δεν θα βρούμε τους εαυτούς μας. Είδα τι έγινε στο Ουισκόνσιν και μου ράγισε την καρδιά. Είμαστε εδώ για να στείλουμε τα μηνύματά μας για ισότητα και για όλα αυτά και τελικά βλέπουμε όσα συμβαίνουν την ώρα που εμείς παίζουμε μπάσκετ σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι πολύ μπερδεμένη" ήταν τα λόγια του Χιλ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ