NBA

Ο Τζίμι Μπάτλερ κατηγορεί τους Μπακς για tampering και ζητάει την παρέμβαση του NBA

Ο Τζίμι Μπάτλερ κατηγορεί τους Μπακς για tampering και ζητάει την παρέμβαση του NBA
2023 AP PHOTO/CHARLES KRUPA

Σοβαρή τοποθέτηση ή χιούμορ; Ουδείς μπορεί να καταλάβει αν ο Τζίμι Μπάτλερ κάνει πλάκα ή αν πράγματι θέλει παρέμβαση του NBA για την ανταλλαγή του Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Την παρέμβαση του NBA ζητάει ο Τζίμι Μπάτλερ, ώστε να ερευνηθεί ο τρόπος με τον οποίο ανταλλάχθηκε από τους Μπλέιζερς στους Μπακς ο Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ο σούπερσταρ των Μαϊάμι Χιτ είπε σε story στο Instagram πως "το NBA πρέπει να εξετάσει τους Μπακς για tampering. Πρέπει να το κάνει. Είμαι εδώ για να σας το πω. Δεν το ακούσατε από εμένα. Εγώ όμως το άκουσα από κάποιον".

Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Μπάτλερ σοβαρολογεί ή απλώς κάνει το... κομμάτι του, ειδικά από τη στιγμή που και ο ίδιος γνωρίζει πόσο πολύ πίεσε το περιβάλλον του Λίλαρντ τους Μπλέιζερς για να τον στείλουν στους Χιτ.

Το NBA είχε ασχοληθεί με τις κλήσεις του ατζέντη του Dame σε οργανισμούς που είχαν ενδιαφερθεί για εκείνον, επειδή εκείνος τους έλεγε να μην κάνουν κίνηση ώστε να μην του κόψουν τον δρόμο προς τη Φλόριντα. Η Λίγκα είχε ενοχληθεί από αυτή την εκβιαστική στάση, οπότε ο Μπάτλερ μάλλον δεν έχει δίκιο όταν μιλάει για tampering των Μπακς που αναγκάστηκαν να δώσουν τον κορυφαίο τους γκαρντ, έναν από τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος, μαζί με τον πενταδάτο τους σούτινγκ γκαρντ.

Ο Μπάτλερ είναι δεδομένο ότι ήθελε τον Λίλαρντ στο Μαϊάμι, είναι επίσης δεδομένο ότι δεν τον ήθελε στο Μιλγουόκι καθώς οι Μπακς είναι ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους των Χιτ, ωστόσο δεν θα προκαλέσει εντύπωση αν τελικά η ομάδα του κάνει κίνηση για τον Τζρου Χόλιντεϊ τον οποίο οι Μπλέιζερς θα προσπαθήσουν να ανταλλάξουν το συντομότερο δυνατό.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ