ΜΑΡΟΥΣΙ

Ο Τζαρόν Στίβενσον της Τζιρόνα έχει ξεχωρίσει στην κούρσα αντικατάστασης του Ντονέλ Τέιλορ στο Μαρούσι

Ο Τζαρόν Στίβενσον της Τζιρόνα έχει ξεχωρίσει στην κούρσα αντικατάστασης του Ντονέλ Τέιλορ στο Μαρούσι
Ουόλς

Σε τρεις υποψηφίους έχει καταλήξει ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος αναζητά από την αρχή της βδομάδας τον αντικαταστάτη του Ντονέλ Τέιλορ.

Συγκεκριμένα οι τρεις περιφερειακοί που βρίσκονται στη λίστα του έμπειρου τεχνικού είναι ο Ματ Ουόλς (πέρσι στην Ολύμπια Λάρισας και φέτος στη Μανρέσα), ο Τζαρόν Στίβενσον (Τζιρόνα) κι ο Άαρον Χάρπερ που ξεκίνησε τη χρονιά στην ουκρανική Αζόμβας.
Ο Στίβενσον, όμως, έχει ξεχωρίσει σε αυτή την "κούρσα" διότι αποτελεί την πιο προσιτή λύση για το ρόλο του σούτινγκ-γκαρντ. Το μοναδικό "εμπόδιο" είναι ότι πρέπει μόνος του να λύσει το συμβόλαιο του με την ισπανική ομάδα, την ώρα που το Μαρούσι ξεκαθάρισε ότι... βιάζεται ιδιαίτερα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Στο μεταξύ η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά , με φιλικό που θα γίνει την Παρασκευή το μεσημέρι στον Αγιο Θωμά, αυστηρά κεκλεισμένων των θυρών, με τον Πανιώνιο.

Δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Μιλισάβλιεβιτς και Μπράιαντ και ο Τζάζβιν ο οποίος αναμένεται το απόγευμα της ίδιας μέρας. Ο Τέϊλορ πήρε εξιτήριο και με βάση τις ιατρικές οδηγίες θα πρέπει να μείνει κλινήρης και να πίνει αντιβίωση για άλλες δύο εβδομάδες. Συνεπώς η αντικατάστασή του ήταν επιβεβλημένη.




TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ