ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Ο Τζαν αποκάλυψε ότι η Εφές θέλει άλλη μία προσθήκη και υποκλίθηκε στην κουλτούρα των Σέρβων

Ο Τζαν αποκάλυψε ότι η Εφές θέλει άλλη μία προσθήκη και υποκλίθηκε στην κουλτούρα των Σέρβων
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Η Αναντολού Εφές δεν θα σταματήσει στην προσθήκη του Μάικ Ντάουμ, όμως αποκάλυψε ο Ερντέμ Τζαν μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ερυθρό Αστέρα και προτού υποκλιθεί στους Σέρβους για την μπασκετική τους κουλτούρα.

Λίγα 24ωρα μετά την απόκτηση του Μάικ Ντάουμ, η Αναντολού Εφές συνεχίζει να εξετάζει την αγορά, προκειμένου να προχωρήσει σε μία ακόμα ενισχυτική κίνηση, λόγω των μαζεμένων τραυματισμών που έχουν προκύψει.

"Ο Μάικ Ντάουμ είχε κάνει μόνο δύο προπονήσεις με την ομάδα πριν από αυτό το παιχνίδι. Υπάρχουν τέσσερις σημαντικοί παίκτες που λείπουν από την ομάδα μας (σσ. Ντέρεκ Γουίλις, Ελάιζα Μπράιαντ, Τίμπορ Πλάις και Άντε Ζίζιτς). Παρόλο που είχε μόνο δύο προπονήσεις, ο Ντάουμ έκανε το καλύτερο δυνατό σήμερα.

Ωστόσο, μόλις εντάχθηκε στην ομάδα και θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να προσαρμοστεί πλήρως στο σύστημά μας. Επίσημη κατάσταση δεν υπάρχει ακόμα, αλλά είναι αλήθεια ότι συνεχίζουμε το έργο μας για άλλη μια ενίσχυση. Έχουμε τραυματίες παίκτες και γι' αυτό συνεχίζονται οι μεταγραφικές μας προσπάθειες", ανέφερε ο Ερντέμ Τζαν μετά την ήττα της Εφές από τον Ερυθρό Αστέρα στην 11η αγωνιστική της EuroLeague.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Τύπου εδώ. Η αίθουσα είναι εντελώς γεμάτη και όλοι μου κάνετε ερωτήσεις. Αυτό δείχνει το επίπεδο της μπασκετικής κουλτούρας στη Σερβία. Σας ευχαριστώ όλους λοιπόν", είπε κλείνοντας ο Τούρκος τεχνικός, κάνοντας υπόκλιση στους Σέρβους.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ