NBA

Ο Τζα Μοράντ ανάγκασε με τις μυστηριώδεις αναρτήσεις του την αστυνομία του Τενεσί να τον αναζητήσει

Memphis Grizzlies guard Ja Morant (12) plays during Game 1 of a second-round NBA basketball playoff series against the Golden State Warriors Sunday, May 1, 2022, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
Memphis Grizzlies guard Ja Morant (12) plays during Game 1 of a second-round NBA basketball playoff series against the Golden State Warriors Sunday, May 1, 2022, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill) © 2022 BRANDON DILL / AP IMAGES

Στο σπίτι του Τζα Μοράντ πήγε η αστυνομία του Τενεσί, για να διαπιστώσει αν ο σούπερσταρ των Μέμφις Γκρίζλις είναι ασφαλής.

Τέλος καλό, όλα καλά με τον Τζα Μοράντ, που ανησύχησε το πρωί της Τετάρτης (24/5) τους πάντες με τις μυστηριώδεις αναρτήσεις του στο Instagram. Η εκδήλωση αγάπης σε μητέρα, πατέρα και κόρη, αλλά και το "αντίο" στο τελευταίο του story ανάγκασαν την αστυνομία του Σέλμπι Κάουντι να μεταβεί στο σπίτι του νεαρού σούπερσταρ των Μέμφις Γκρίζλις, για παν ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Τενεσί, ο Μοράντ τους εξήγησε ότι απλώς αποχαιρέτησε τα social media, ώστε να αναζητήσει πνευματική ισορροπία μετά από τα περιστατικά που τον έθεσαν εκτός Γκρίζλις μέχρι νεωτέρας. Η έρευνα για το δεύτερο συμβάν με όπλο σε Instagram LIVE συνεχίζεται τόσο από το NBA, όσο και από την ομάδα του Μέμφις, με την ελπίδα ο νεαρός πόιντ γκαρντ να καταλάβει ότι η προβληματική του συμπεριφορά πρέπει να αλλάξει.

TAGS NBA ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ