NBA

Μυστηριώδες μήνυμα από τον Τζα Μοράντ: "Σας αγαπώ, αντίο"

Memphis Grizzlies guard Ja Morant warms up before Game 2 of a second-round NBA basketball playoff series between the Grizzlies and the Golden State Warriors Tuesday, May 3, 2022, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
Memphis Grizzlies guard Ja Morant warms up before Game 2 of a second-round NBA basketball playoff series between the Grizzlies and the Golden State Warriors Tuesday, May 3, 2022, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill) © 2022 BRANDON DILL / AP IMAGES

Ανησυχία στις ΗΠΑ με σειρά από stories του Τζα Μοράντ στο Instagram, αν και ο νεαρός σούπερσταρ των Μέμφις Γκρίζλις τα κατέβασε λίγη μετά από τη δημοσίευσή τους.

Το πρωί της Τετάρτης (24/5) δεν ήταν άλλο ένα πρωί για τον Τζα Μοράντ. Ο σούπερσταρ των Μέμφις Γκρίζλις δημοσίευσε μία σειρά από stories στο Instagram στα οποία εκδήλωσε την αγάπη του για την μητέρα του, τον πατέρα του και την κόρη του, πριν κλείσει αυτή την αλυσίδα με ένα "bye" σε εικόνα που τον δείχνει να κάνει δηλώσεις σε ρεπόρτερ του TNT.

Ο Μοράντ κατέβασε αυτά τα stories λίγα λεπτά μετά, ωστόσο είχε προλάβει να ανησυχήσει τους πάντες. Media και χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προσπαθούν να "μεταφράσουν" την ενέργειά του νεαρού μπασκετμπολίστα, που έχει προκαλέσει με τη συμπεριφορά του τους τελευταίους μήνες, έχει τιμωρηθεί από την ομάδα του για κατοχή όπλου και βρίσκεται εκτός οργανισμού μετά από νέο περιστατικό σε Instagram Live.

TAGS NBA ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ