ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Τρέβορ Τόμπσον στο SPORT24: "Θέλουμε να κατακτήσουμε το BCL, αγαπώ να παίζω για τον Σπανούλη"

Ο Τόμσον του Περιστερίου bwin
Ο Τόμσον του Περιστερίου bwin CREDITS: BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

Το Περιστέρι bwin πανηγύρισε μία ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του Basketball Champions League και ο ψηλός της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη, Τρέβορ Τόμπσον μίλησε στο SPORT24 μετά τη λήξη του αγώνα για τη μεγάλη βραδιά των κυανοκίτρινων.

Το Περιστέρι bwin έγραψε μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του το βράδυ της Τρίτης (19/3), καθώς προκρίθηκε στους 8 του Basketball Champions League επικρατώντας της πανίσχυρης Τενερίφης, κάτι το οποίο σε συνδυασμό με την ήττα της Χάποελ Ιερουσαλήμ στην έδρα της Καρσίγιακα του έδωσε το πολυπόθητο εισιτήριο.

Ο Τρέβορ Τόμπσον αποτελεί βασικό πυλώνα στη ρακέτα της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε σε άστοχο βράδυ απέναντι στους Ισπανούς (6 πόντοι, 3/7 δίποντα), κυριάρχησε στον τομέα των ριμπάουντ κατεβάζοντας 10.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Αμερικανός σέντερ του Περιστερίου bwin μίλησε μετά το φινάλε του αγώνα στο SPORT24, όπου δεν έκρυψε τους στόχους και της φιλοδοξίες της ομάδας του, που φτάνουν μέχρι και την κατάκτηση του τροπαίου, όπως δήλωσε ο ίδιος.

"Προετοιμαστήκαμε τόσο πολύ για αυτή την ευκαιρία. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά ποτέ δεν χάσαμε την ελπίδα μας. Ο κόουτς Σπανούλης σιγούρεψε το ότι θα μέναμε συγκεντρωμένοι και προκριθήκαμε στο Final Eight. Τώρα έχουμε μία ευκαιρία να πάμε στο Final Four και ελπίζω να το κερδίσουμε.

Προπονούμαστε σκληρά κάθε μέρα, βλέπουμε VIDEO κάθε μέρα και πραγματικά το θέλαμε. Όπως είπε και ο κόουτς, όποιος δουλεύει πιο σκληρά, καλά πράγματα θα έρθουν" ήταν το πρώτο σχόλιο του Τόμπσον αναφορικά με το παιχνίδι.

Θέλουμε να κατακτήσουμε το BCL

Ο Τρέβορ Τόμπσον όταν κλήθηκε να απαντήσει αναφορικά με τους στόχους του Περιστερίου bwin ήταν κατηγορηματικός, θέτοντας τον πήχη ιδιαίτερα ψηλά... "Θέλουμε να το κερδίσουμε (σ.σ. το BCL). Έχουμε αυτοπεποίθηση. Νιώθω πως τώρα είμαστε ψηλά.

Πολλές ομάδες θα πρέπει να μας προσέχουν γιατί έχουμε ξεκάθαρα αυτοπεποίθηση, είμαστε πεινασμένοι. Σε αυτό το σημείο νομίζω ότι όλα είναι πιθανά. Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο οι ομάδες θα πρέπει να μας προσέξουν".

Είναι τιμή να αγωνίζεσαι για τον Σπανούλη

Ο Βασίλης Σπανούλης αποτελεί μία σπουδαία προσωπικότητα στον χώρο του μπάσκετ, κάτι το οποίο αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες, οι οποίοι αγωνίζονται υπό τις οδηγίες του.

Ο Τρέβορ Τόμπσον δεν αποτελεί εξαίρεση και όταν ρωτήθηκε σχετικά με το πώς είναι να έχει προπονητή τον Σπανούλη δήλωσε... "Είναι σπουδαίο. Φέρνει τόση πολλή ένταση, σοβαρότητα. Ξέρεις ότι όταν παίζεις για αυτόν πρέπει να τα έχεις κάθε μέρα στην προπόνηση(σ.σ. την ένταση και την σοβαρότητα), στους αγώνες. Είναι ξεκάθαρα τιμή. Αγαπώ να παίζω για εκείνον".

Ο κόσμος της ομάδας έδωσε ώθηση στο Περιστέρι bwin, δημιουργώντας μία εξέδρα με παλμό που τόνωσε το ηθικό των παικτών. Ο 29χρονος ψηλός στάθηκε στην συμβολή του κόσμου στην πρόκριση των κυανοκίτρινων... "Οι οπαδοί βοήθησαν πολλοί και περιμένω ακόμα περισσότερο κόσμο, επειδή δείχνουμε σε όλους ότι είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, παίζουμε πολύ υψηλής ποιότητας μπάσκετ".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ