NBA

Ο Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ διαχώρισε τη θέση του από τον πατέρα του, που έκραξε δημόσια Ντόντσιτς και Ίρβινγκ

Ο Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ διαχώρισε τη θέση του από τον πατέρα του, που έκραξε δημόσια Ντόντσιτς και Ίρβινγκ
AP PHOTO/EMIL LIPPE

Ο Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ έχει εντελώς διαφορετική άποψη από αυτή που εξέφρασε για τους Λούκα Ντόντσιτς και Καϊρί Ίρβινγκ ο πατέρας του.

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του πατέρα του Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ και άλλοτε παίκτη των Γουόριορς και των Χιτ, ο οποίος κατηγόρησε τους Λούκα Ντόντσιτς και Καϊρί Ίρβινγκ για έλλειψη ηγετικών ικανοτήτων, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή The Carton Show.

Ο 31χρονος γκαρντ/φόργουορντ των Ντάλας Μάβερικς θέλησε να κατευνάσει τα πνεύματα και έσπευσε να διαχωρίσει τη θέση του από τον πατέρα του, αναφέροντας ενδεικτικά: "Δεν ξύπνησα σήμερα και σκέφτηκα ότι πρέπει να εστιάσω σε αυτό το γεγονός, αλλά είναι ο μπαμπάς μου. Τον αγαπώ πολύ. Ήταν τόσα χρόνια στη λίγκα, αλλά διαφωνώ 1.000% με αυτό που είπε.

Έχω πει πολλές φορές ότι όσο καιρό είμαι στο Ντάλας ο Λούκα έχει δείξει ηγετική συμπεριφορά. Το δείχνει μέσα και έξω από το παρκέ. Δεν θα μπορούσε να έχουμε βρεθεί σε τόσες καταστάσεις αν δεν υπήρχε εκείνος. Ο Καϊρί έδειξε ηγετική συμπεριφορά από τη στιγμή που ήρθε εδώ, πάντα θέλει να βεβαιώνεται ότι όλοι οι παίκτες είναι καλά και μένουν δυνατοί.

Τους αγαπώ αυτούς τους τύπους. Αγαπώ τους συμπαίκτες μου. Είναι απογοητευτικό να πρέπει να εστιάζω σε αυτό και όχι στο παιχνίδι, αλλά πρέπει να βγω και να το πω. Αγαπώ μέχρι θανάτου τον πατέρα μου, αλλά έκανε ένα λάθος. Είναι η άποψή του, όχι η δική μου. Είμαστε δύο διαφορετικά όντα".

TAGS NBA ΜΑΒΕΡΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ