NBA

Πατέρας παίκτη των Ντάλας Μάβερικς τα έβαλε με Ίρβινγκ και Ντόντσιτς: "Δεν είναι ηγέτες, είναι κλαψιάρηδες"

Πατέρας παίκτη των Ντάλας Μάβερικς τα έβαλε με Ίρβινγκ και Ντόντσιτς: "Δεν είναι ηγέτες, είναι κλαψιάρηδες"

Ατάκες που θα συζητηθούν από τον Τιμ Χάρνταγουεϊ, γιο του Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ των Ντάλας Μάβερικς, εναντίον του Λούκα Ντόντσιτς και του Καϊρί Ίρβινγκ.

Έκανε σπουδαία καριέρα με τους Γουόριορς και τους Χιτ (17.7 πόντοι, 3.3 ριμπάουντ, 8.2 ασίστ ανά αγώνα) και στα 56 του χρόνια βλέπει τον γιο του να συνεχίζει το έργο του στα παρκέ του NBA. Ο Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ ακολουθεί τη δική του πορεία, σε μία ομάδα που όμως δεν έχει παίξει στο επίπεδο που ονειρεύεται με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να μείνει όχι απλώς εκτός playoffs, αλλά και εκτός Play-In Tournament. Γι' αυτό ευθύνονται πολλοί, ωστόσο ο παλαίμαχος γκαρντ θεωρεί τα έβαλε με δύο ανθρώπους.

"Έκαναν μία ανταλλαγή που δεν τους ταίριαζε. Γιατί να διορθώσεις κάτι που δεν έχει χαλάσει; Τους λείπει ένας ηγέτης. Ο Λούκα δεν είναι ηγέτης, ο Καϊρί δεν είναι ηγέτης. Όλοι εμείς ευθυνόμαστε για το γεγονός ότι ο Ντόντσιτς κλαψουρίζει. Υπάρχουν πολλοί εκεί που κλαίνε συνεχώς, εμείς είχαμε δημιουργήσει κάτι διαφορετικό στα δικά μας χρόνια" ήταν τα λόγια του Χάρνταγουεϊ στην εκπομπή The Carton Show και πλέον μένει να δούμε αν τα λόγια του πατέρα θα δημιουργήσουν προβλήματα στον γιο.

TAGS NBA ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ