ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στο SPORT24: "Του χρόνου και ο Κώστας μαζί μας"

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στο SPORT24: "Του χρόνου και ο Κώστας μαζί μας"
PHOTO CREDITS: SPORT24/ HARRIS STAVROU

Για τη συμμετοχή του στο Skills Challenge του NBA All-Star Weekend μαζί με τα αδέλφια του, Γιάννη και Άλεξ μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24 ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος εμφανώς ενθουσιασμένος αναφέρθηκε στη σημασία του να συμμετέχει σε αυτό το event με τα αδέλφια του.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24 και τον Χάρη Σταύρου για τη συμμετοχή του στο Skills Challenge του NBA All-Star Weekend μαζί με τα αδέλφια του, Γιάννη και Άλεξ. Περιέγραψε τη στιγμή που το ΝΒΑ τους πρότεινε να συμμετέχουν και παραδέχτηκε πως θα είναι μία πολύ όμορφη ιστορία που θα περιγράφουν στο μέλλον στα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Παράλληλα υποστήριξε πως το Skills Challenge θα είναι διασκέδαση και πως το να το κάνει αυτό με τα αδέλφια του είναι μία ευχάριστη έκπληξη, ενώ την επόμενη σεζόν θα περιμένει και τον Κώστα να συμμετέχει μαζί τους.

"Εννιά άτομα θα το διασκεδάσουν. Είναι μία γιορτή του μπάσκετ. Δεν έχω ετοιμάσει καμία έκπληξη. Θα μείνουν ξύπνιοι οι Έλληνες γιατί αγαπούν το μπάσκετ. Ο Γιάννης μου λέει πάντα 'πάμε να το διασκεδάσουμε' πάνω από όλα. Πάμε να το χαρούμε γιατί είναι μία ιδιαίτερη στιγμή. Το 2035 τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας θα λένε ότι' οι θείοι μας ήταν στο All Star Weekend" όλοι μαζί.

Δεν περίμενα ότι αυτό θα συνέβαινε αλλά όσο κάνεις κάποια βήματα έρχεται η έκπληξη. Είναι ευχάριστη έκπληξη για εμάς γιατί είναι μεγάλη στιγμή. Το ΝΒΑ μας προσέγγισε και μας ρώτησαν αν ενδιαφερόμαστε. Η αντίδρασή μου ήταν 'εννοείται, πάμε'. Λείπει βέβαια ο Κώστας αλλά ελπίζουμε του χρόνου".

Το SPORT24 στο Κλίβελαντ

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (17/2) στο Κλίβελαντ, για να μεταφέρει τον παλμό από το 71ο NBA All-Star Weekend, από το συναπάντημα των κορυφαίων του μπασκετικού πλανήτη. Το SPORT24 είναι και πάλι στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο όγδοο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του, στο έκτο All-Star Game, αλλά στο πρώτο ως πρωταθλητής. Στο Οχάιο βρίσκονται και ο Θανάσης, αλλά και ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο, για την συμμετοχή της Antetokounmpo Team στο Skills Challenge.

Χορηγός της αποστολής μας ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη κατασκευής: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ALL STAR GAME 2022 NBA ALL STAR 2022 ALL STAR GAME NBA NBA ALL STAR ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ