ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στη Νιγηρία: Επισκέφτηκε για πρώτη φορά τη χώρα των γονιών του

Στη Νιγηρία ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, επισκέφτηκε πρώτη φορά τη χώρα τον γονιών του
Στη Νιγηρία ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, επισκέφτηκε πρώτη φορά τη χώρα τον γονιών του PRINT SCREEN

Ο Θανάσης βρέθηκε στο Λάγος της Νιγηρίας και έπαιξε μπάσκετ με τους λάτρεις του αθλήματος.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο με αφορμή τις καλοκαιρινές του διακοπές αποφάσισε να επισκεφθεί για πρώτη φορά την χώρα που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν οι γονείς τους.

Μετά από το ταξίδι του στην Κίνα και τις ολιγοήμερες διακοπές του στη Μύκονο πήρε το αεροπλάνο με προορισμό την Νιγηρία.

"Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας, μου πήρε τρία λεπτά για να προσαρμοστώ όταν προσγειώθηκα στο αεροδρόμιο γιατί όλοι μου μοιάζουν. Όλοι είναι σαν την οικογένειά μου και είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στη Νιγηρία", δήλωσε και εξήγησε το σημαντικό ρόλο της οικογένειας του στη ζωή του.

"Η οικογένειά μου είναι το κίνητρό μου γιατί είμαστε αθλητές. Μου αρέσει το μπάσκετ. Ο πατέρας μου έπαιζε ποδόσφαιρο και η μητέρα μου έκανε στίβο. Δεν έκανα κάτι διαφορετικό για να φτάσω εδώ, το μόνο που ήταν διαφορετικό ήταν η ευκαιρία και το ταλέντο"

Ο αθλητής συναναστράφηκε με νεαρούς λάτρεις του μπάσκετ και έπαιξε μαζί τους. Η εταιρία "Flour Mlls of Nigeria" διοργάνωσε ένα camp και είχε καλεσμένο τον Θανάση Αντετοκούνμπο. Ο διεθνής φόργουορντ έδωσε συμβουλές στα παιδιά, που έσπευσαν να τον γνωρίσουν από κοντά.

"Το πιο σημαντικό και δύσκολο πράγμα είναι να μην ξέρεις πώς να παίζεις μπάσκετ, αλλά μόλις ξεκινήσεις να παίζεις, πρέπει να ξέρεις πώς να είσαι πειθαρχημένος και έτοιμος να κάνεις θυσίες", ανέφερε αρχικά.

"Συνειδητοποιώ ότι το μπάσκετ μου έδωσε μια βάση και την ευκαιρία να κάνω ό,τι θέλω στη ζωή. Το λέω συνέχεια, μου άλλαξε τη ζωή".

TAGS ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΝΙΓΗΡΙΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ