ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο καλεί τον κόσμο στο ΟΑΚΑ για την Εθνική Ανδρών και το τουρνουά Ακρόπολις

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και ο Νικ Καλάθης στην προπόνηση της Εθνικής Ανδρών
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και ο Νικ Καλάθης στην προπόνηση της Εθνικής Ανδρών EUROKINISSI SPORTS

"Όλοι στο ΟΑΚΑ" το μήνυμα του Θανάση Αντετοκούνμπο, εν όψει της πρεμιέρας της Εθνικής Ελλάδας στο τουρνουά Ακρόπολις (17-19/8).

Κάλεσμα στους fans του μπάσκετ και του αθλητισμού απηύθυνε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, μία ημέρα πριν από το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Πολωνία (17/8 στις 21:00, LIVE στο SPORT24 και στην ΕΡΤ 1/ERT World) για το τουρνουά Ακρόπολις που θα διεξαχθεί έως τις 19/8 στο ΟΑΚΑ.

"Αυτά τα παιχνίδια θα μας δώσουν την ευκαιρία να μετρηθούμε σε πολλά πράγματα από τη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Οι αντίπαλοι είναι δυνατοί και θα βοηθήσουν στο να βγουν σωστά συμπεράσματα και σταδιακά να αρχίσουμε να μπαίνουμε στο πνεύμα των δύσκολων επίσημων που έρχονται, τόσο για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου, όσο φυσικά και για το Ευρωμπάσκετ" ήταν τα λόγια του Θανάση Αντετοκούνμπο στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

"Το επίπεδο των ομάδων του τουρνουά είναι πολύ καλό και είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τους φιλάθλους να απολαύσουν μπάσκετ. Η παρουσία τους στον αγώνα με την Ισπανία ήταν εντυπωσιακή και τους περιμένουμε και πάλι, αφού σε αυτό το στάδιο της σκληρής δουλειάς η συμπαράστασή τους πραγματικά μας δίνει ώθηση. Αύριο στις 21:00 όλοι στο ΟΑΚΑ" πρόσθεσε ο παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ