NBA

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έκανε το κάρφωμα της βραδιάς κι ο Γιάννης του ούρλιαζε να γυρίσει στην άμυνα

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έκανε το κάρφωμα της βραδιάς κι ο Γιάννης του ούρλιαζε να γυρίσει στην άμυνα

Ξεκαρδιστική στιγμή στο Σολτ Λέικ Σίτι, με ασύλληπτη έκρηξη από τον Θανάση Αντετοκούνμπο, απάντηση από τον Γιάννη και χαμόγελα στον πάγκο των Μιλγουόκι Μπακς.

Το πόσο σημαντικός είναι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο για τους Μπακς, δεν μπορεί να περιγραφεί μέσα σε λίγες γραμμές. Το πόσο απολαμβάνει ο ίδιος να βρίσκεται στο Μιλγουόκι, είναι επίσης αρκετά δύσκολο να αναλυθεί με... απλά λόγια. Ο Elevator είναι πάντα εκεί, είτε για DNP, είτε για πέντε, είτε για 35 λεπτά και τα ξημερώματα του Σαββάτου πήρε την ευκαιρία του για να ιδρώσει και να ξεκουράσει τους βασικούς που θα τραβήξουν σε λίγες ώρες πολύ κουπί στο Ντένβερ απέναντι στους Νάγκετς του Νίκολα Γιόκιτς.

Ο Θανάσης πάτησε παρκέ στο φινάλε της τρίτης περιόδου του εκτός έδρας αγώνα με τους Τζαζ, στην τέταρτη έκανε ένα απίθανο κάρφωμα και τη στιγμή που εξερράγη σαν ηφαίστειο, είδε τον Γιάννη να τον... επαναφέρει στην τάξη. Ο Greek Freak του ούρλιαζε για να γυρίσει στην άμυνα, την ώρα που ο πάγκος απολάμβανε τις στιγμές, μέχρι που κι αυτός γέλασε από το απίθανο ξέσπασμα του αδελφού του.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ