ΚΑΒΑΛΑ

Ο Ταπούτος "τρολάρει" τον Γιατζόγλου

Ο Ταπούτος "τρολάρει" τον Γιατζόγλου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι δηλώσεις του Στιβ Γιατζόγλου, που αφορούσαν τον Χρήστο Ταπούτο, λίγο μετά το τέλος του αγώνα της Καβάλας με την ΑΕΚ δεν πέρασαν... αναπάντητες. Ο αρχηγός των "Αργοναυτών" απάντησε με τον δέοντα τρόπο στον προπονητή του ανεβάζοντας φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook (pic).

Δεν είχαν περάσει παρά μερικά λεπτά από την εντός έδρας ήττα της Καβάλας από την ΑΕΚ, όταν ο Στιβ Γιατζόγλου μίλησε στην κάμερα της NOVA για την επικείμενη επιστροφή του Χρήστου Ταπούτου στη δράση (σ.σ.: αναρρώνει από κάταγμα στο χέρι).

" Έχω την εντύπωση πως έχει κλείσει ραντεβού να πάει στη Μύκονο ο Ταπούτος", απάντησε ο προπονητής των "Αργοναυτών" στη σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου, κάνοντας προφανώς χιούμορ. Ο αρχηγός της Καβάλας δεν το άφησε όμως να περάσει έτσι, αφού "απάντησε" με τον δέοντα τρόπο, ανεβάζοντας σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Έβγαλε selfie παρέα με τους συμπαίκτες του, Γιάννη Σίννη και Γιάννη Σταμπουλή, συνοδεύοντας τη φωτογραφία με αναφορά τοποθεσίας τη... Μύκονο.

Προφανώς οι τρεις τους δεν βρίσκονται στο "νησί των ανέμων", αλλά στη μακεδονική πόλη αφού ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κηφισιά (17/2, 17:00) για τη 19η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ένα παιχνίδι στο οποίο η Καβάλα θέλει τη νίκη για να πλησιάσει τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Χρήστος Ταπούτος έκανε πάντως το... κομμάτι του, τρολάροντας τον Στιβ Γιατζόγλου με πολύ χιούμορ.

Δημοσιεύτηκε από Christos Tapoutos στις Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016
TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ