NBA

Ο Τάιλερ Χίρο ζει με την ψευδαίσθηση πως είναι στο επίπεδο του Λούκα Ντόντσιτς

Ο Τάιλερ Χίρο ζει με την ψευδαίσθηση πως είναι στο επίπεδο του Λούκα Ντόντσιτς
2021 AP PHOTO/MICHAEL WYKE

Να τον βάζει ο κόσμος στο ίδιο γκρουπ με τους Ντόντσιτς, Γιανγκ, Μοράντ θέλει ο Τάιλερ Χίρο, ο οποίος θα έχει και φέτος ρόλο αναπληρωματικού στους Μαϊάμι Χιτ.

Στην rookie σεζόν του ήταν εξαιρετικός στην κανονική περίοδο (13.5 πόντοι, 4.1 ριμπάουντ, 2.2 ασίστ ανά 27.4 λεπτά σε 55 ματς) και σπουδαίος στα playoffs (16 πόντοι, 5.1 ριμπάουντ, 3.7 ασίστ σε 21 αγώνες), ωστόσο πέρυσι ο Τάιλερ Χίρο έκανε μάλλον βήματα προς τα πίσω. Δεν εκτοξεύθηκε, όπως όλοι περίμεναν, σκουπίστηκε από τους Μιλγουόκι Μπακς στον πρώτο γύρο της Ανατολής και είχε μόλις 9.3 πόντους (31.6% στα σουτ) σε αυτούς τους τέσσερις αγώνες με αποτέλεσμα ο Τύπος να τον κρίνει και οι παράγοντες της ομάδας να σκεφτούν το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν με ανταλλαγή για κάποιον πιο έτοιμο περιφερειακό.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού ο Χίρο δήλωσε έτοιμος να λάμψει και να εξελιχθεί σε ηγετική μορφή για τους Χιτ, ενώ "ξαναχτύπησε" λέγοντας πως θεωρεί τον εαυτό του παίκτη του επιπέδου στο οποίο βρίσκονται ο Λούκα Ντόντσιτς, ο Τρέι Γιανγκ και ο Τζα Μοράντ, αθλητές που και σημαντικότερους ρόλους από εκείνον έχουν και τα πρώτα βιολιά των ομάδων τους είναι.

"Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι στην ίδια συζήτηση με αυτά τα παιδιά, με τα νέα παιδιά που ανεβαίνουν στη Λίγκα και μπορούν να γίνουν από All-Stars έως superstars. Μιλάω για τον Ντόντσιτς, τον Γιανγκ, τον Μοράντ, γι' αυτούς τους τύπους. Νιώθω ότι και το δικό μου όνομα πρέπει να μπαίνει σε αυτή την κατηγορία" ήταν τα λόγια του Χίρο, που αν ξεχωρίζει για ένα χαρακτηριστικό του, αυτό είναι η αυτοπεποίθηση. Η λογική λέει πως ο νεαρός γκαρντ θα είναι και φέτος παγκίτης, καθώς για την βασική πεντάδα των Χιτ προορίζονται οι Κάιλ Λάουρι, Ντάνκαν Ρόμπινσον, Τζίμι Μπάτλερ, Πι Τζέι Τάκερ, Μπαμ Αντεμπάγιο.

TAGS NBA ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ