NBA

Ο Τ.Χάουαρντ βρίζει τον ύμνο των ΗΠΑ!

Ο Τ.Χάουαρντ βρίζει τον ύμνο των ΗΠΑ!
Χάουαρντ-Ντάλας

Ο άσος των Ντάλας Μάβερικς, Τζος Χάουαρντ, "πιάστηκε" μέσω κινητού τηλεφώνου να βρίζει τον αμερικανικό ύμνο (video)!

"Εγώ δεν σέβομαι αυτό το σκ...ο. Εγώ είμαι μαύρος", λέει ο άσος των Ντάλας Μάβερικς, Τζος Χάουαρντ, αναφερόμενος στον... αμερικανικό εθνικό ύμνο, με το βίντεο αυτό να έχει κυκλοφορήσει ήδη στο διαδίκτυο μέσω της γνωστής ιστοσελίδας youtube και να έχει προκαλέσει ποικίλλες αντιδράσεις, μιας που ο παίκτης αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του NBA στο Τέξας.

Το συγκεκριμένο φιλμ τραβήχτηκε πριν από έναν φιλανθρωπικό αγώνα που διοργανώθηκε τον περασμένο Ιούλιο από τον άσο των Ντένβερ Νάγκετς, Άλεν Άιβερσον, ενώ παρά το γεγονός πως η ποιότητα του υλικού δεν είναι η καλύτερη δυνατή, ακούγεται ο Τζος Χάουαρντ να κάνει αναφορά και στον Μπάρακ Ομπάμα, τον υποψήφιο των Δημοκρατικών για να πάρει το χρίσμα του Προέδρου στις ΗΠΑ.

Όπως μάλιστα αναφέρει η ιστοσελίδα της τοπικής εφημερίδας "Dallas Morning News", το γεγονός αυτό σχολιάστηκε και απο τους ιθύνοντες των Ντάλας Μάβερικς.

"Του έχω εξηγήσει πως οι βιντεοκάμερες των κινητών τηλεφώνων δεν είναι φίλοι σου", τόνισε ο ιδιοκτήτης της ομάδας Μαρκ Κούμπαν, για να συνεχίσει:

"Έτσι νομίζεις πως έχεις πει κάτι μπροστά σε μία βιντεοκάμερα και δεν μπορείς να φανταστείς πως ο κόσμος θα σε δει στο Youtube ή στην τηλεόραση.

Ο Τζος είναι ένα εξαιρετικό άτομο, με μεγάλη καρδιά. Δεν καταφέρνει να δείχνει αυτή την πλευρά του στον κόσμο, όμως θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό".













TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ