ΙΤΑΛΙΑ

Ο Στόουνρουκ στο Κλίβελαντ-Σιένα

Ο Στόουνρουκ στο Κλίβελαντ-Σιένα

Ένας υψηλός προσκεκλημένος θα δώσει το παρών στον αγώνα ανάμεσα στους Κλίβελαντ και τη Σιένα στις ΗΠΑ. Διαβάστε τι είπε ο Σόουν Στόουνρουκ που δεν ήθελε να χάσει αυτό το ματς!

Μόλις δύο ώρες μακριά από το σπίτι του, οι πρώην συμπαίκτες του στη Σιένα θα δώσουν έναν σπουδαίο αγώνα με αντίπαλο τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και αυτός θα βρίσκεται εκεί, κοντά τους!

Ο λόγος για τον Σόουν Στόουνρουκ ο οποίος με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως θα του άρεσε πολύ να αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι, έστω κι αν πλέον αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

"Είναι προφανές πως θα μου άρεσε να μπορούσα να παίξω σ'αυτό το ματς, αλλά είναι καλά έτσι. Είμαι ευχαριστημένος από την επιλογή που έκανα και δεν υπάρχουν προβλήματα. Αν θα ζητούσα από το Μινούτσι να παίξω μόνο αυτό το ματς; Όχι, αστειεύομαι", σχολίασε ο Στόουνρουκ και συνέχισε:

"Θα είμαι εκεί για να το παρακολουθήσω και θα διασκεδάσω το ίδιο. Θα αρπάξω την ευκαιρία για να τους χαιρετήσω όλους, αν και είναι μικρό το διάστημα που δεν έχουμε ιδωθεί, με δεδομένο ότι είχα πάει στη Σιένα για τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε.

Το Κλίβελαντ είναι μόλις δύο ώρες από το σπίτι μου με το αυτοκίνητο και δεν θα απουσιάζω! Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα που θα παίξει κόντρα σε μία ομάδα του ΝΒΑ. θα είναι μία εξαιρετική ατμόσφαιρα.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ