ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ

Ο Στιβ Κερ θα αποχωρήσει από την Εθνική ΗΠΑ μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Ο Στιβ Κερ θα αποχωρήσει από την Εθνική ΗΠΑ μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024
FIBA.BASKETBALL

Μετά το MundoBasket 2023 που προηγήθηκε και τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 που ακολουθούν, ο Στιβ Κερ θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Εθνικής ΗΠΑ.

Η θητεία του Στιβ Κερ στον πάγκο της Εθνικής ΗΠΑ θα ολοκληρωθεί μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, όπως δήλωσε ο ίδιος, μιλώντας στον Τζόε Βάρντον του Athletic.

"Για μένα είναι ένας κύκλος δύο ετών. Ο Πόποβιτς κοούτσαρε την ομάδα σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και στους Ολυμπιακού Αγώνες. Τώρα είναι η δική μου σειρά να παραδώσω τη σκυτάλη", είπε ενδεικτικά.

Αναφορικά με τον Σετφ Κάρι και τους άλλους super stars που έχει δηλώσει ανοιχτά την πρόθεσή τους να εκπροσωπήσουν την Team USA το καλοκαίρι του 2024 ανέφερε: "Το μόνο πράγμα που συζητήσαμε με τον Στεφ εν συντομία είναι, ξέρετε, είπε ότι θέλει να παίξει, και είπα υπέροχα. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, δεν είχαμε μια εις βάθος συζήτηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.Ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι στη σεζόν των Γουόριορς, στον τρόπο που τελείωσε η περσινή χρονιά, σε αυτό που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε αυτή τη στιγμή.

Αυτή η σύζητηση θα λήξει σε μερικούς μήνες. Θέλουμε αργά ή γρήγορα να έχουμε το ρόστερ της ομάδας. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά προφανώς δεν θέλουμε να αφήσουμε τα παιδιά σε κενό".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ