ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ

Ο Στεφ Κάρι έφτασε τα 100 τρίποντα σε 19 ματς και έσπασε το ρεκόρ που κράταγε ο ίδιος

Ο Στεφ Κάρι με την φανέλα των Γουόριορς
Ο Στεφ Κάρι με την φανέλα των Γουόριορς 2021 ASHLEY LANDIS/AP PHOTO

Ο Στεφ Κάρι είναι σε τρομερή κατάσταση και έχει οδηγήσει τους Γουόριορς σε ένα εξαιρετικό ρεκόρ στη σεζόν με 18 νίκες και μόλις δύο ήττες ενώ έφτασε τα 100 τρίποντα σε 19 ματς και έσπασε το ρεκόρ που κράταγε ο ίδιος.

Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και ο Στεφ Κάρι σπάει τα ρεκόρ που κράταγε ο ίδιος. Βοηθάει τα μέγιστα τους Γουόριορς να βρίσκονται σε ένα ρεκόρ 18-2 μέσα στη σεζόν και κάνει το ένα φοβερό ματς μετά από το άλλο. Το παιχνίδι στο Staples Center είναι ένα παιχνίδι που θα θυμάται για αρκετό καιρό καθώς σε αυτό έσπασε το ρεκόρ που κράταγε ο ίδιος από τη σεζόν 2018-19 ως ο παίκτης που έφτασε τα 100 εύστοχα τρίποντα σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Με τα επτά τρίποντα που σημείωσε ο Κάρι στο ματς με τους Κλίπερς (7/13), έπιασε τον μαγικό αριθμό 100 σε μόλις 19 ματς και έσπασε το δικό του ρεκόρ. Η προηγούμενη καλύτερη επίδοσή του ήταν τις σεζόν 215-16 και 2018-19 όταν είχε πιάσει τα 100 τρίποντα σε 20 παιχνίδια.

Αυτή τη φορά χρειάστηκε ένα ματς λιγότερο για να πετύχει αυτό τον αριθμό και να σπάσει το ρεκόρ του δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική φόρμα και πως ο μεγαλύτερός του ανταγωνιστής είναι ο... εαυτός του. Μάλιστα ο Κάρι έζησε μία τρομερή στιγμή στο Staples Center απέναντι στους Κλίπερς, με τους φιλάθλους που βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν το ματς να του κάνουν standing ovation και να τον χειροκροτούν θερμά την ώρα που εκείνος κατευθυνόταν στον πάγκο.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ