NBA

Ο Στεφ Κάρι έδωσε ρεσιτάλ στα ESPYS με ατάκες - φαρμάκι για Μπόστον Σέλτικς και ΛεΜπρον Τζέιμς

Host Stephen Curry, NBA player with the Golden State Warriors speaks at the ESPY Awards on Wednesday, July 20, 2022, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (AP Photo/Mark Terrill)
Host Stephen Curry, NBA player with the Golden State Warriors speaks at the ESPY Awards on Wednesday, July 20, 2022, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (AP Photo/Mark Terrill) © 2022 MARK TERRILL / AP IMAGES

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 21 Ιουλίου, ο Στεφ Κάρι έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης του NBA που παρουσιάζει τα ESPYS, με τον σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να δίνει ρεσιτάλ με τις ατάκες του!

Μέχρι τώρα ξέραμε πως ο Στεφ Κάρι έχει άπλετο ταλέντο στο παρκέ, πως μπορεί να σκοράρει από κάθε σημείο του γηπέδου και να κρίνει (μεγάλους) αγώνες. Τα ξημερώματα της Πέμπτης 21 Ιουλίου, ο κόσμος αντιλήφθηκε πως -όταν αποφασίσει να σταματήσει από το ΝΒΑ- έχει τη δυνατότητα να ακολουθήσει μια άλλη (δεύτερη) καριέρα. Αυτή του παρουσιαστή.

Ο σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης του ΝΒΑ που παρουσιάζει τα ESPYS (μετά από τον ΛεΜπρον Τζέιμς) κι έδειξε πως... το έχει.

Οι ατάκες του; Σκέτο φαρμάκι! Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τους Μπόστον Σέλτικς και τον ΛεΜπρον Τζέιμς.

Για τον δεύτερο δεν χρειάστηκε να πει πολλά, παρά να... υπονοήσει, όταν η συζήτηση πήγε στους Los Angeles Rams, την ομάδα δηλαδή που κατέκτησε το Super Bowl φέτος.

"Με ενέπνευσε τόσο πολύ να σας βλέπω να παίζετε, να σας βλέπω να κερδίζετε το Super Bowl, να σας βλέπω να πανηγυρίζετε. Είναι κάτι που εμπνέει να βλέπεις ότι αυτή η στρατηγική, του να αγοράζεις γερασμένους σούπερ σταρ, αποδίδει σε μια τοπική ομάδα εδώ κοντά" είπε χαρακτηριστικά και έδωσε την κατάλληλη αφορμή για να ξεκαρδιστούν όλοι στα γέλια.

Ενώ όταν εντόπισε τον Γκραντ Γουίλιαμς στο κοινό, δεν τον άφησε ούτε αυτόν σε... χλωρό κλαρί. "Γκραντ Γουίλιαμς, σε βλέπω κάπου στο κτίριο. Είναι υπέροχο να σε βλέπω ξανά, φίλε μου. Ξέρω ότι σου αρέσει αυτό το χρώμα (σ.σ.: το κοστούμι του ήταν σε μια απόχρωση του πράσινου), θα σε αφήσω να το δανειστείς μόλις τελειώσω. Μπορεί ακόμη και να σε αφήσω να φορέσεις ένα δαχτυλίδι" σχολίασε.

Παρεμπιπτόντως, δεν παρέλειψε να μιλήσει για το γεγονός πως προτίμησε να αφήσει για λίγο τις διακοπές του, προκειμένου να επωμιστεί το βάρος της παρουσίασης ενός τόσο μεγάλου σόου. Δεν έδειξε μάλιστα... μετανιωμένος γι αυτό. Γιατί όπως εξήγησε: "Μετά από τρία πάρτι γενεθλίων των παιδιών μου σε δύο βδομάδες, καταλαβαίνω απόλυτα γιατί ο Τομ Μπρέιντι επιστρέφει πάντα στη δουλειά (σ.σ.: πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην δράση)".

Δεν έμεινε όμως εκεί σε ό,τι αφορά στον GOAT του NFL: "Είναι ο μόνος τύπος που ξέρω στον πλανήτη που θα προτιμούσε να χτυπηθεί από τον Άαρον Ντόναλντ (παίκτης των Los Angeles Rams) από το να βγει ραντεβού με ένα σούπερ μόντελ (σ.σ.: αναφέρεται στη σύζυγό του, Ζιζέλ Μπούντχεν)".

TAGS NBA ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ