ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

O Σπανούλης Jr σε Kill Bill mode στο ΣΕΦ: Ball Boy και ντρίμπλα σαν τον πατέρα του

O Σπανούλης Jr σε Kill Bill mode στο ΣΕΦ: Ball Boy και ντρίμπλα σαν τον πατέρα του

Ο γιος του Βασίλη Σπανούλη ήταν ένα από τα ball boys του Ολυμπιακού στο ματς με την Μπάγερν και το SPORT24 κατέγραψε σε αυτό το VIDEO τις χαρακτηριστικές του κινήσεις, που αν μη τι άλλο θυμίζουν σε κάτι τον Kill Bill.

Η κίνησή του σίγουρα κάτι σας θυμίζει. Αυτή η ντρίμπλα δεν είναι μόνο θέμα προπόνησης ή ταλέντου, αλλά και... dna. Ναι, είναι ο γιος του Βασίλη, ο Θανάσης Σπανούλης, που στο ματς του Ολυμπιακού με την Μπάγερν επελέγη να είναι ήταν ένα από τα ball boys για την προθέρμανση των παικτών.

Ο Σπανούλης Junior είναι από την αρχή της σεζόν μέλος των Ακαδημιών του Ολυμπιακού και αγωνίζεται στην ομάδα των παμπαίδων των ερυθρολεύκων. Και ένα από το προνόμια που έχουν τα μέλη των αγωνιστικών τμημάτων είναι να συμμετέχουν ως ball boys στο ματς της EuroLeague και της Basket League. Βοηθούν τους παίκτες των δύο ομάδων στο προ-ζέσταμα δίνοντας την μπάλα και όταν όλοι πηγαίνουν στα αποδυτήρια, έχουν την ευκαιρία τους. Παίρνουν την μπάλα και κάνουν τα δικά τους σουτ στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ. Και πριν από το ματς και στο ημίχρονο.

Στο παιχνίδι, λοιπόν, με την Μπάγερν ένα από τα ball boys ήταν και ο 14χρονος Θανάσης Σπανούλης, που όπως φαίνεται στο video, είναι αριστερόχειρας και χειρίζεται την μπάλα εξαιρετικά. Η δε ντρίμπλα, θυμίζει - αν μη τι άλλο - τον Kill Bill, που ήταν την Παρασκευή στα επίσημα του γηπέδου και παρακολούθησε τον αγώνα, εν μέσω αποθέωσης από τους 10.000 οπαδούς του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ