ΠΑΟΚ

Ο Σούλης, ο Παναθηναϊκός και ο τελικός

Ο Σούλης, ο Παναθηναϊκός και ο τελικός
INTIME SPORTS

Με αφορμή το ματς ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, θυμηθείτε όταν ο "Δικέφαλος" απέκλεισε τους "πράσινους" και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος με κόουτς τον Σούλη Μαρκόπουλο (video)

ΠΑΟΚ και Παναθηναικός συγκρούονται την Κυριακή (6/4, 16.00) στο "Παλατάκι", με τους "πράσινους" να έχουν πάρει πολλές νίκες τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα από τα πλέι οφ της σεζόν 1998-99, μετρούν 15 "διπλά" στα τελευταία 18 ματς με αντίπαλο τον "Δικέφαλο". Υπήρχε βέβαια και ένα διάστημα που ο Παναθηναικός τα έβρισκε πάρα πολύ σκούρα απέναντι στους "ασπρόμαυρους"...

Από την σεζόν 1986-87 (πρώτη χρονιά της Α1) έως και τα πλέι οφ της σεζόν 1993-94, ο ΠΑΟΚ συνεχώς "γονάτισε" τους "πράσινους" έχοντας 12 σερί επιτυχίες σε εντός έδρας αγώνες. Η δωδέκατη συνεχόμενη νίκη ήταν το 66-55 στο Παλέ (παιχνίδι για τα πλέι οφ). Με εκείνο το θετικό αποτέλεσμα ο "Δικέφαλος", έχοντας ως τεχνικό τον Σούλη Μαρκόπουλο, απέκλεισε τους "πράσινους" και πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος, στον οποίο αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό. Την επόμενη σεζόν (1994-95) ο Παναθηναϊκός "έσπασε" την εις βάρος του πολύ κακή παράδοση καθώς κέρδισε με 68-77.

Θυμηθείτε την νίκη του ΠΑΟΚ με 66-55, με την οποία απέκλεισε τον Παναθηναϊκό και πέρασε στον τελικό:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ