ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Σλούκας μπήκε στο πάνθεον με τα μεγάλα τρίποντα του Ολυμπιακού στην EuroLeague

Ο Σλούκας μπήκε στο πάνθεον με τα μεγάλα τρίποντα του Ολυμπιακού στην EuroLeague
EUROKINISSI

Με το απίστευτο τρίποντο που έβαλε στο φινάλε και εκτέλεσε την Φενέρ, ο Κώστας Σλούκας πήρε τη σκυτάλη από Σπανούλη και Πρίντεζη βάζοντάς το όνομά του στη λίστα των ερυθρόλευκων που έχουν γράψει ιστορία με θρυλικά τρίποντα στην Euroleague.

Απίστευτος, μαγικός, επικός, συγκλονιστικός! Τα συγκεκριμένα κοσμητικά επίθετα είναι πολύ λίγα για να αποτυπώσουν την εκπληκτική μπασκετική ραψωδία που συνέθεσε ο Κώστας Σλούκας το βράδυ της Τετάρτης (3/5) στην Κωνσταντινούπολη, με το αποκορύφωμα της μεγαλειώδους εμφάνισής του να είναι το τρίποντο στο φινάλε, με το ρολόι να σημαδεύει το μηδέν, και το οποίο χάρισε στον Ολυμπιακό την τεράστια νίκη με 72-71 απέναντι στην Φενέρ στο Game 3 της σειράς.

Νίκη που επανέφερε τους Πειραιώτες στη θέση του οδηγού στη σειρά και το οποίο ανέβασε δικαιολογημένα τον διεθνή γκαρντ στο ερυθρόλευκο πάνθεον, με τον "Σλούκι Λουκ" να παίρνει τη σκυτάλη από τα ιέρα τέρατα στης ερυθρόλευκης μπασκετικής ιστορίας Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη και να προσθέτει ένα ακόμα τρίποντο που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη των φίλων της ομάδας.

Έτσι, μετά από τις μαγικές βραδιές που έχουν χαρίσει στους ερυθρόλευκους φιλάθλους οι Σπανούλης και Πρίντεζης σε ιστορικά ματς της Euroleague απέναντι σε ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκό και όχι μόνο, ο Σλούκας πήρε τώρα εκείνος τη μπαγκέτα για να γράψει και εκείνος το όνομά του με χρυσά γράμματα στο ευρωπαϊκό βιβλίο των Πειραιωτών.

Το τρίποντο του Σπανούλη κόντρα στην Μπαρτσελόνα (2012)

Τα πέντε τρίποντα του Σπανούλη κόντρα στην Ρεάλ (2013)

Το τρίποντο του Σπανούλη κόντρα στον Παναθηναϊκό (2014)

Το τρίποντο του Πρίντεζη κόντρα στην Μπαρτσελόνα (2015)

Το τρίποντο του Σπανούλη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ (2015)

Το τρίποντο του Σπανούλη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ (2017)

Δείτε την Game Night:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ