ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ

Ο Σλούκας δεν είναι ούτε παιδί ούτε ρεβανσιστής, επαγγελματίας είναι

Ο Σλούκας δεν είναι ούτε παιδί ούτε ρεβανσιστής, επαγγελματίας είναι
Ο Κώστας Σλούκας και ο Σάσα Βεζένκοβ διασκεδάζουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Στο επίκεντρο της εκπομπής Game Night Late στον ΑΝΤ1, βρέθηκε η απόφαση του Κώστα Σλούκα να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Παντελής Βλαχόπουλος, Παντελής Διαμαντόπουλος και Θέμης Καίσαρης ανέλυσαν επίσης τα δεδομένα για Μίροτιτς, Παπαγιάννη, Ντόρσεϊ και Παπαπέτρου.

"Ο Σλούκας δεν είναι ούτε παιδί ούτε ρεβανσιστής, επαγγελματίας είναι", τόνισε ο Παντελής Βλαχόπουλος και επισήμανε ότι στον επαγγελματικό αθλητισμό δεν υπάρχει ούτε προδοσία ούτε εκδίκηση. Συνεχίζοντας την τοποθέτησή του στην εκπομπή του ANT1, Game Night Late, ανέλυσε τον τρόπο, με τον οποίο λειτουργεί ο Κώστας Σλούκας.

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος υπερθεμάτισε και είπε ότι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έκανε μία ποδοσφαιρική μεταγραφή και την κατέγραψε ως την πιο απροσδόκητη μετακίνηση των τελευταίων 30 χρόνων.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός έκανε το αυτονόητο και πήρε έναν από τους καλύτερους περιφερειακούς της Ευρώπης, Τον Σλούκα δεν τον ενδιαφέρει το legacy, αλλά θέλει να πηγαίνει εκεί που νιώθει καλά.

Ο Θέμης Καίσαρης σχολίασε επί του θέματος: "Ως πιτσιρικάδες θυμόμαστε αντιπαλότητες, προδοσίες παικτών και σίγουρα είναι στη φύση του αθλητισμού. Η συγκεκριμένη υπόθεση όμως είναι ανοιχτή. Εννοώ ότι όλα έγιναν στο φως όσον αφορά στο πρόβλημα που υπήρχε στον Ολυμπιακό μεταξύ Μπαρτζώκα και Σλούκα. Συνεπώς ο κόσμος του Ολυμπιακού ήξερε γιατί το είπαν δημόσια ότι ο παίκτης είχε θέμα με τον προπονητή του και τον ρόλο του".

Δείτε εδώ το σχόλιο από την εκπομπή Game Night Late του ΑΝΤ1:

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ