EUROLEAGUE

Ο Σκόλα θέλει να μείνει στην Ιταλία

Ο Λουίς Σκόλα με τη φανέλα της Αρμάνι
Ο Λουίς Σκόλα EUROKINISSI

Ο Λουίς Σκόλα μίλησε στην "Corriere della Sera" για την αποχώρηση από την Αρμάνι Μιλάνο, την παραμονή επί ιταλικού εδάφους και το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της Βαρέζε.

Η Αρμάνι Μιλάνο έριξε τους τίτλους τέλους στη συνεργασία με τον Λουίς Σκόλα το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Ιουνίου, με τον Έτορε Μεσίνα να αναζητά έναν αθλητικό ψηλό για να διαμορφώσει την εικόνα της front line των κόκκινων και τον 40χρονο πάουερ φόργουορντ να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα αναφορικά με την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στην τοποθέτηση με την οποία ανακοίνωσε το "αντίο" στην Αρμάνι Μιλάνο, ο Λουίς Σκόλα εξήγησε πως δεν θέλει να παίξει στην EuroLeague της επόμενης σεζόν, πλην όμως δεν έχει αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο -και τελευταίο- βήμα της καριέρας του. Μία μέρα μετά, η "Corriere della Sera" φιλοξενεί δηλώσεις του, με τον πολύπειρο ψηλό να επισημαίνει πως προτεραιότητά του είναι η παραμονή στην Ιταλία, ακόμη κι αν αυτό σχετίζεται με... διακοπές.

"Έχω μόνο δύο ταχύτητες. Το 100% και το 0%. Αν αντιληφθώ πως δεν μπορώ να δώσω το 100% κάπου, τότε θα σταματήσω αμέσως. Θα αποφασίσω τι θα κάνω τις επόμενες ημέρες. Προς το παρόν, στο μυαλό μου είναι να μείνω (με την οικογένειά μου) στο Μιλάνο τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα, κι ύστερα θα αποφασίσουμε" ανέφερε αρχικά ο Λουίς Σκόλα για να καταλήξει μετά από ερώτηση αν θέλει να ξαναπαίξει στη Lega Basket: "Θα ήταν ενδεχομένως η καλύτερη επιλογή. Για τη Βαρέζε; Δεν ξέρω".

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ