Ο Σίμονς έριξε αγκωνιά στην… ευαίσθητη περιοχή του Λόουρι

Ο Μπεν Σίμονς έριξε αγκωνιά στον Κάιλ Λόουρι στην βουβωνική χώρα με τους διαιτητές να μην το αντιλαμβάνονται όμως, με αποτέλεσμα να μην χρεώσουν με φάουλ των σταρ των Σίξερς.
Το Game 3 των Σίξερς με τους Ράπτορς ( νίκη των πρώτων με 116-95 ) είχε και την άλλη πλευρά του. Αυτή των χτυπημάτων εκτός φάσης. Σε μία εξ αυτών, πρωταγωνιστής ήταν ο Μπεν Σίμονς των Σίξερς, ο οποίος ξεπέρασε τα όρια, ρίχνοντας αγκωνιά στην βουβωνική χώρα στον Κάιλ Λόουρι!
Η φάση συνέβη στην δεύτερη περίοδο, όταν σε μία διεκδίκηση ενός ριμπάουντ ο Σίμονς βρέθηκε στο παρκέ λόγω του μπλοκ άουτ του Λόουρι, ο οποίος στην συνέχεια έκανε βήματα πίσω και φάνηκε να κάθεται στο κεφάλι του σταρ των Σίξερς! Η αντίδραση του Σίμονς ήταν άμεση, με τον Αυστραλό γκαρντ/φόργουορντ να ρίχνει αγκωνιά στον Λόουρι!
Το ενδιαφέρον της υπόθεσης βέβαια είναι ότι κανένας εκ των δύο παικτών δεν χρεώθηκε ούτε με φάουλ, ούτε με τεχνική ποινή, αφού οι διαιτητές δεν αντιλήφθηκαν την φάση κι ας βρισκόταν ένας εξ αυτών ακριβώς δίπλα τους!
Δείτε το VIDEO: