FINAL FOUR 2023

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ στο SPORT24: "Να ξεκουραστούμε για να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα της σεζόν"

EUROLEAGUE / FINAL 4 /  /  -  (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / FINAL 4 / / - (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μετά την πρόκριση της Ρεάλ στον τελικό του Final Four της EuroLeague, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, μίλησε στο SPORT24 για τη μάχη κόντρα στους ερυθρόλευκους.

Η Ρεάλ πλήγωσε την Μπαρτσελόνα, επικρατώντας 78-66 στον ημιτελικό και έκλεισε ραντεβού τίτλου με τον Ολυμπιακό, στο μεγάλο τελικό του Final Four 2023 (21/5, 20:00 Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μετά την πρόκριση της βασίλισσας μίλησε στο SPORT24, τονίζοντας πως τώρα η ομάδα του θα ξεκουραστεί για να αντιμετωπίσει την καλύτερη ομάδα της σεζόν.

Euroleague Final 4 με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ προσφορές* | 21+

"Ήταν τα πιο περίπλοκα playoffs στην ιστορία της EuroLeague, επιστρέψαμε και κερδίσαμε. Έχουμε το μομέντουμ, πρέπει να συνεχίσουμε, να ξεκουραστούμε απόψε και να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα της σεζόν" δήλωσε συγκεκριμένα.

Ο Ροντρίγκεθ ρωτήθηκε και για τον τελικό του 2013 στο Λονδίνο, όταν η Ρεάλ βρέθηκε πάλι αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό, παρόντων των Μπαρτζώκα, Σλούκα και Παπανικολάου: "Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, έχουμε παίξει πολλές φορές ο ένας κόντρα στον άλλον.

Ξέρουμε ότι φέτος δεν είχαμε δύο καλά παιχνίδια απέναντί τους, έτσι τώρα είναι η ώρα να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι".

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΟΥΝΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ