ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μοίρασε 19 ασίστ!

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μοίρασε 19 ασίστ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε την Φουενλαμπράδα με το επιβλητικό σκορ 129-81, με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ να ολοκληρώνει την αναμέτρηση μοιράζοντας 19 ασίστ, ένα ασύλληπτο νούμερο.

Για το ισπανικό πρωτάθλημα, η... αφηνιασμένη Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε στο γήπεδο της την Φουενλαμπράδα, με το επιβλητικό σκορ 129-81, με την ομάδα του Πάμπλο Λάσο να είναι ασταμάτητη στην επίθεση.

Οι Μαδριλένοι είχαν πάρει... φωτιά από την περιφέρεια, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με το εντυπωσιακό 18/32 (56%) τρίποντα, αλλά ο αριθμός που ξεχώρισε στο παιχνίδι ήταν οι ασίστ που μοίρασε ο σπουδαίος Ισπανός διεθνής γκαρντ, Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Όχι, δεν διαβάζετε λάθος: μέτρησε 19 (!) τελικές πάσες στον αγώνα σε 24 λεπτά συμμετοχής (έβαλε και 11 πόντους), με την Ρεάλ να μετρά συνολικά 35 (!) ασίστ στο ματς.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό στατιστικό, καθώς σε πολλά παιχνίδια υπάρχουν ολόκληρες ομάδες που αδυνατούν να φτάσουν τις 20 ασίστ σε ένα παιχνίδι. Το ρεκόρ του Σέρχιο Ροντρίγκεθ ήταν οι 13 ασίστ και με τις 19 τελικές πάσες που έδωσε έγραψε ιστορία, καθώς έκανε ρεκόρ στον συγκεκριμένο τομέα στο ισπανικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ