GAME NIGHT

Ο Σάσα Βεζένκοβ στην Game Night: "Τιμή μου για τον Μάικ Μπράουν, αλλά σκέφτομαι μόνο τους στόχους του Ολυμπιακού"

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Σάσα Βεζένκοβ μίλησε στη Game Night μετά την πρόκριση επί της Φενέρ και αναφέρθηκε στα συναισθήματά του για το δεύτερο σερί Final Four, αλλά και τον Μάικ Μπράουν που ήταν στις εξέδρες του ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φενέρ 84-72 και έκλεισε θέση στο Final Four της EuroLeague στο Κάουνας. Εκεί περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Μακάμπι - Φενέρ.

Ο Σάσα Βεζένκοβ σε δηλώσεις του στη Game Night ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι τιμή για εκείνον που ήρθε στο ΣΕΦ, ο κόουτς των Σακραμέντο Κινγκς, Μάικ Μπράουν, αλλά ο ίδιος αυτή τη στιγμή σκέφτεται μόνο τους στόχους του με τους ερυθρόλευκους.

Ο Αμερικάνος κόουτς μίλησε νωρίτερα στο SPORT24 και αναφέρθηκε στον Βούλγαρο σέντερ των ερυθρολεύκων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάσα Βεζένκοβ στη Game Night: Για το πόσο δύσκολο ήταν αυτό που έγινε στο Game 4 και αν αισθάνεται λυτρωμένος για σήμερα: "Ήταν μια σειρά δύσκολη. Στα τέσσερα παιχνίδια παίρνω πρώτα καλό βαθμό. Και για τις αποφάσεις και για τη δυναμικότητα και γι' αυτά που έπρεπε να κάνω.. Στο Game 4 δεν πήγα πολύ καλά, ψυχικά άδειασα. Ήταν μια πολύ δύσκολη άμυνα που θέλει πολύ ψυχική δύναμη και ηρεμία στο να μην κάνεις υπερβολές.

Θυμάμαι σε πολλά ματς στο πρώτο δεκάλεπτο είχα 9-10 πόντους και η ομάδα ήταν μπροστά. Ήταν τελείως διαφορετικό πράγμα. Είναι μια καλή τακτική. Μελέτησα το παιχνίδι, μίλησα με τους σωστούς ανθρώπους και είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα".

Για το ότι έβαλε την μπάλα στο παρκέ: "Έπρεπε. Και στο post πήγα πιο πολύ, άσχετα αν έκανα κάποιες κακές επιλογές. Έπρεπε να μπω στο παιχνίδι με πράγματα που μου δίνουν. Όχι που μου αρέσουν. Έμεινα συγκεντρωμένος. Δεν θέλω όμως να μιλάω για τον εαυτό μου".

Για τον Μάικ Μπράουν και αν είχε στο μυαλό του ότι τον βλέπει και εκείνος: "Δεν το είχα στο μυαλό μου. Είναι άδικο αν σκέφτομαι κάτι άλλο τώρα πέραν από τους στόχους της ομάδας και τους δικούς μου, γιατί αυτά είναι αλληλένδετα. Θα ήταν άδικο για όλους, ακόμα και για τον Μάικ Μπράουν. Ήταν πολύ ψυχοφθόρα σειρά. Είναι τιμή, είναι ωραίο συναίσθημα να ξέρεις ότι ο καλύτερος προπονητής θα έρθει αλλά μέχρι εκεί".

Για το αν θα τον συναντήσει και αν θα γευματίσουν: "Δεν το ξέρω αυτό. Δεν έχω ενημέρωση αυτή τη στιγμή. Θέλω να χαλαρώσω, να μιλήσω στους ανθρώπους που αγαπάω στην οικογένειά μου. Ήταν δύο δύσκολες εβδομάδες. Όλη η εβδομάδα αμφέβαλε στο αν αυτό που κάνουμε είναι σωστό. Αμφέβαλε αν θα πετύχει, αμφέβαλε αν θα πάει στο Final Four. Να μην ξεχνάμε κόντρα σε ποια ομάδα παίζαμε και ποιον προπονητή έχει".

Για το αν άλλαξε ο Ολυμπιακός τη φιλοσοφία του στα playoffs: "Σαν φιλοσοφία δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά σε δύο εβδομάδες, από αυτή που έχεις για οκτώ μήνες. Δυστυχώς για τους προπονητές σε αυτά τα ματς μιλάνε τα μεγάλα σουτ, οι προσωπικότητες, το isolation. Έχουμε δει πολλά σε αυτή τη σειρά. Σήμερα το τρέξαμε και λίγο. Ξέραμε ότι δεν θα έχουμε σήμερα πάσα-πάσα-πάσα-σουτ".

Για το αν το βλέπει ως ευκαιρία να πάρει ρεβάνς σε σχέση με πέρυσι: "Δεν θα το σκεφτώ έτσι γιατί θα αγχωθώ. Θέλω να απολαύσω τη στιγμή με τους συμπαίκτες μου, θέλω να είμαστε υγιείς ξανά. Θέλω να δούμε με ποια ομάδα θα παίξουμε. Να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να κερδίσουμε".

Για την κατάσταση που είναι ο Σλούκας: "Μια χαρά είναι".

TAGS GAME NIGHT ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ