ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Μάικ Μπράουν στο SPORT24: "Είμαστε ενθουσιασμένοι με τον Βεζένκοβ, θα πάρουμε απόφαση όταν τελειώσει η σεζόν"

Ο Μάικ Μπράουν, προπονητής των Κινγκς, στο SPORT24
Ο Μάικ Μπράουν, προπονητής των Κινγκς, στο SPORT24 SPORT24

Ο Μάικ Μπράουν μίλησε στο SPORT24 για την προοπτική της μετακόμισης του Σάσα Βεζένκοβ στο NBA και το Σακραμέντο με αφορμή την παρουσία του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε για τα playoffs της EuroLeague.

Ο Μάικ Μπράουν βρέθηκε στο ΣΕΦ για να δει από κοντά τον Σάσα Βεζένκοβ, στο πλαίσιο του Game 5 του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε για τα playoffs της EuroLeague και μιλώντας στο SPORT24 δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τον Σάσα Βεζενκοβ και ξεκαθάρισε πως η απόφαση τον Κινγκς για τον παίκτη των ερυθρολεύκων θα παρθεί μετά το τέλος της σεζόν. Παράλληλα, δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα των ερυθρόλευκων οπαδών.

Είναι η πρώτη φορά που βλέπετε παιχνίδι στην Ελλάδα;

"Ναι είναι η πρώτη φορά".

Πώς αισθάνεστε για την ατμόσφαιρα και το επίπεδο του παιχνιδιού;

"Η ατμόσφαιρα είναι απίστευτη. Έβαλα φωτογραφίες και βίντεο με τους οπαδούς λόγω του ενθουσιασμού και της ενέργειας που υπάρχει στο γήπεδο. Οι οπαδοί μας στο Σακραμέντο είναι εξαιρετικοί. Πρέπει οι οπαδοί του Ολυμπιακού να έρθουν, να γίνουν ένα με τους δικούς μας στο Σακραμέντο και να γίνουν οι πιο απίστευτοι οπαδοί του κόσμου".

Ίσως θα μπορούσατε να κανονίσετε ένα φιλικό προετοιμασίας μιας και είστε εδώ;

"Θα είχε πολύ πλάκα. Είναι όσο πιο τρελή γίνεται η ατμόσφαιρα, αλλά τρελή με την καλή έννοια".

Νομίζω πως ο απώτερος σκοπός της επίσκεψής σας είναι ο Σάσα Βεζένκοβ. Σωστά;

"Ναι, ήρθαμε να δούμε τον Σάσα να παίζει. Έχει κάνει μια πραγματικά φανταστική σεζόν με τον Ολυμπιακό. Θα τον αφήσουμε να τελειώσει τη χρονιά και μετά θα πάρουμε μια απόφαση για το αν θα έρθει στο NBA".

Είναι η τέταρτη φορά μέσα στη σεζόν που κάποιος από τον οργανισμό τον Κινγκς έρχεται στην Ελλάδα για χάρη του Βεζένκοβ, οπότε φαντάζομαι πως δεν πρόκειται για ένα απλό ενδιαφέρον, αλλά για έναν παίκτη που πραγματικά θέλετε. Σωστά;

"Ναι, είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Προφανώς και δουλεύει πάρα πολύ σκληρά. Μας αρέσει ότι σουτάρει γρήγορα. Παίρνει πολλά τρίποντα και τα εκμεταλλεύεται στο έπακρο. Μας αρέσει πολύ το μέγεθός του και η σκληράδα του. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί μετά το τέλος της σεζόν".

Υπάρχει κάποιος άλλος παίκτης που να σας αρέσει από την Ευρώπη;

"Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες εδώ στην Ευρώπη. Ο General Manager μας, ο Μόντι ΜακΝέρ ασχολείται πολύ με την Ευρώπη και είμαι σίγουρος ότι έχει στα υπόψιν κάποιες άλλες καλές επιλογές, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε ενθουσιασμένοι με τον Σάσα".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ NBA EUROLEAGUE ΒΕΖΕΝΚΟΒ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ