ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Σάσα Βεζένκοβ στην Game Night: "Ο Σλούκας βγήκε μπροστά, έχουμε μια δουλειά να ολοκληρώσουμε"

Ο Σάσα Βεζένκοβ στην Game Night: "Ο Σλούκας βγήκε μπροστά, έχουμε μια δουλειά να ολοκληρώσουμε"

Ο Σάσα Βεζένκοβ μίλησε στην Game Night για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού με τη Φενέρ στην Τουρκία και τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του έχουν πολλά πράγματα να διορθώσουν παρά την επικράτηση.

Στην Game Night μίλησε ο Σάσα Βεζένκοβ αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρ με το μεγάλο τρίποντο του Κώστα Σλούκα.

Ο φόργουορντ των ερυθρόλευκων στάθηκε στην εμφάνιση του Κώστα Σλούκα, στη μεγάλη νίκη των ερυθρόλευκων, αλλά επεσήμανε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του έχουν πολλά πράγματα να βελτιώσουν.

Για το πώς αισθάνθηκε τη στιγμή που έβαλε το τρίποντο ο Κώστας Σλούκας: "Αισθάνθηκα μεγάλη χαρά. Από την άλλη ξέρω ότι δεν έχουμε τελειώσει τη δουλειά. Το 1-2 σίγουρα είναι καλύτερο από το να χάναμε 100%. Ξέρω ότι τα συναισθήματα είναι μεγάλα. Ξέρω ότι όλοι έχουμε χαρεί, αλλά δεν τελειώνουμε εδώ.

Έχουμε μια δουλειά να ολοκληρώσουμε, να φτάσουμε στις τρεις νίκες. Σήμερα δεν παίξαμε πάλι καλά. Ήμασταν σκληροί δεν παρατήσαμε ποτέ το παιχνίδι. Βάλαμε μεγάλα σουτ, ο Κώστας βγήκε μπροστά και έκανε ασύλληπτο παιχνίδι, αλλά πρέπει να δούμε τα λάθη μας. Να μην κρύψουμε τίποτα κάτω από το χαλάκι. Να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Σίγουρα μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα και να πάμε να νικήσουμε το παιχνίδι την Παρασκευή".

Για το γεγονός ότι φαινόταν απογοητευμένος στην αλλαγή του στο τρίτο δεκάλεπτο και πως κατάφερε να επιστρέψει στο τέταρτο και να είναι ψύχραιμος: "Ήξερα ότι στο τρίτο δεκάλεπτο δεν βοήθησα την ομάδα και δεν έπαιξα καλά. Γνώριζα όμως ότι θα ξαναμπώ και έπρεπε να καθαρίσω το μυαλό μου. Έχω δει πολλούς αγώνες, έχω δει πολλούς παίκτες να το κάνουν και ήθελα και εγώ να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο ήμουν εκεί που έπρεπε να είμαι. Θέλω όμως να δω και τι δεν πήγε καλά στο τρίτο δεκάλεπτο. Γιατί χάσαμε τη διαφορά. Δεν παίξαμε καλά. Βάλαμε μόνο επτά πόντους. Οπότε έχουμε πολλά πράγματα να δούμε για να είμαστε καλύτεροι την Παρασκευή"

Για το εάν έχουν ανοσία σε ατμόσφαιρες όπως αυτή στην έδρα της Φενέρ: "Μας αρέσει να παίζουμε σε τέτοιες ατμόσφαιρες. Βλέπουμε όλους τους προημιτελικούς, όλα τα γήπεδα είναι γεμάτα. Έχουμε παίξει πολλά ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μέσα στην έδρα της Παρτιζάν. Είναι ωραίες οι ατμόσφαιρες και αυτό είναι το μπάσκετ. Να βλέπουμε γεμάτα γήπεδα, να μην έχουμε ακρότητες, να λήγει το παιχνίδι και να μπορεί η αντίπαλη ομάδα να πανηγυρίσει"

Δείτε τις δηλώσεις του Βεζένκοβ στην Game Night στο 59ο λεπτό

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΒΕΖΕΝΚΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ