ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Σάσα Βεζένκοβ στη Game Night: "Ξέραμε τι κάναμε λάθος στο Game 2, ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα"

Ο Βεζένκοβ στην Game Night μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μονακό | 27 Απριλίου 2022
Ο Βεζένκοβ στην Game Night μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μονακό | 27 Απριλίου 2022 PRINT SCREEN

Ο Σάσα Βεζένκοβ μίλησε στη Game Night μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο Game 3 κόντρα στη Μονακό, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι οι ερυθρόλευκοι ήξεραν τι λάθη έκαναν, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα.

Ο Σάσα Βεζένκοβ ήταν ο πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Μονακό στο Game 3 με 83-87 των playoffs της EuroLeague και μίλησε στη Game Night. Ο Βούλγαρος πάουερ φόργουορντ τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι ήξεραν τι έκαναν λάθος στα προηγούμενα παιχνίδια και τα διόρθωσαν στο τρίτο, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα, καθώς ο Ολυμπιακός έκανε απλά το 2-1 και θέλει άλλη μια νίκη για να τσεκάρει το εισιτήριο στο Βελιγράδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάσα Βεζένκοβ στη Game Night:

Για το πώς ζήσανε το παιχνίδι: "Ξέραμε ότι ερχόμενοι εδώ είχαμε έναν στόχο. Ξέραμε τι κάναμε λάθος στα δύο πρώτα παιχνίδια, κυρίως στο Game 2. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, προηγηθήκαμε με 15 πόντους, βέβαια κάναμε μια μικρή κοιλιά, αλλά η Μονακό είναι καλή ομάδα. Ο προπονητής τους έχει βάλει να παίζουν άμυνα, να σκέφτονται, να έχουν συνεργασίας. Δεν έχουν μόνο ταλέντο και αθλητικότητα, όπως έδειχναν στην αρχή. Δεν έχει τελειώσει όμως η δουλειά, κάναμε το 2-1. Είναι μια σειρά και κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα έχει ξεκούραση, προπόνηση και πάμε για το επόμενο παιχνίδι".

Για το τι περιμένει να αλλάξει η Μονακό στο Game 4: "Σίγουρα θα θέλουν να ξαναγυρίσουν το παιχνίδι στην Αθήνα, να ξαναγυρίσουν τη σειρά. Να γίνουν πιο σκληροί στην άμυνά τους. Να δείξουν ότι το θέλουν περισσότερο από εμάς. Εμείς πρέπει να αντέξουμε το γρήγορο τέμπο και το ξύλο και να έχουμε σωστές επιλογές στην επίθεση".

Για το ποια ατμόσφαιρα προτιμά, εκείνη των μεγάλων γηπέδων ή σαν αυτή που είχε σήμερα στο Μονακό: "Δεν θα το κρύψω ότι να παίζεις σε μεγάλα γήπεδα, όπως της Μακάμπι, το δικό μας ή του Παναθηναϊκού, για εμάς τους παίκτες είναι πιο ωραίο, τουλάχιστον για μένα. Νιώθεις αυτό που έχουμε στα Βαλκάνια. Έχουμε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα. Αλλά εδώ είναι η πρώτη τους χρονιά, επενδύουν τα τελευταία χρόνια στο μπάσκετ. Είναι η πρώτη του χρονιά στη EuroLeague. Πιστεύω ότι σύντομα θα τα πάνε καλύτερα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE GAME NIGHT ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ