ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Σάσα Βεζένκοβ έκανε ρεκόρ στην ιστορία του Ολυμπιακού στη EuroLeague

Ο Σάσα Βεζένκοβ έκανε ρεκόρ στην ιστορία του Ολυμπιακού στη EuroLeague

Την καλύτερη ατομική επίδοση στην ιστορία του Ολυμπιακού στη EuroLeague έγραψε ο Σάσα Βεζένκοβ το βράδυ της Πέμπτης (17/11) στο Μόναχο. Δείτε ποιον έριξε από την πρώτη θέση ο Βούλγαρος φόργουορντ.

Η καλύτερη βραδιά του Σάσα Βεζένκοβ στην καριέρα του στη EuroLeague, ήταν και η καλύτερη επίδοση στην ιστορία του Ολυμπιακού στη διοργάνωση. Ο Βούλγαρος φόργουορντ συγκέντρωσε 43 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης στην εκτός έδρας νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου για την 8η αγωνιστική και το εντυπωσιακό είναι ότι το κατάφερε παίρνοντας μόλις επτά σουτ σε 30 λεπτά!

Ο Βεζένκοβ έκλεισε τον αγώνα με 20 πόντους (2/2 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 10/10 βολές), 13 ριμπάουντ, 4 ασίστ, ένα κλέψιμο, ένα μπλοκ, οκτώ κερδισμένα φάουλ, δεν έκανε λάθος και χάρισε μία μαγική επίδοση στην ιστορία της διοργάνωσης. Η προηγούμενη κορυφαία επίδοση στην ιστορία του Ολυμπιακού ανήκε στον Ζακ ΛεΝτέι (28 πόντοι, 7/8 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 8/9 βολές, 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα, 8 κερδισμένα φάουλ, 42 ranking σε 21:16) σε αγώνα με τη Μπουντούτσνοστ στις 30/11/2018.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΒΕΖΕΝΚΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ