NBA

Ο Σάσα Βεζένκοβ δεν είναι ο τυπικός rookie του NBA και γι' αυτό απαλλάχθηκε από τα καθήκοντα του πρωτοεμφανιζόμενου

Ο Σάσα Βεζένκοβ
Ο Σάσα Βεζένκοβ Ⓒ 2023 JOSE LUIS VILLEGAS/ ASSOCIATED PRESS

Σαν βετεράνο αντιμετωπίζουν στο Σακραμέντο τον Σάσα Βεζένκοβ, τον οποίο οι παίκτες των Κινγκς έχουν απαλλάξει από τα καθήκοντα των rookies.

Οι πρώτες εβδομάδες του Σάσα Βεζένκοβ στις ΗΠΑ είναι πολύ γεμάτες, είναι πολύ λαμπερές, έχουν αποθέωση και πάνω απ' όλα έχουν σκληρή δουλειά. Μόνο που ο MVP της EuroLeague της περσινής σεζόν δεν είναι ο τυπικός rookie, καθώς ο ΝτιΆαρον Φοξ δήλωσε ότι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχει πάρει... απαλλαγή από τα καθήκοντα των πρωτοεμφανιζόμενων που παραδοσιακά κάνουν ό,τι τους ζητούν οι βετεράνοι. Από το να τους πηγαίνουν ντόνατς στην προπόνηση, μέχρι να τους κουβαλούν τις τσάντες στα εκτός έδρας παιχνίδια.

"Ο τύπος είναι 28 ετών και παίζει επαγγελματικό μπάσκετ εδώ και μία δεκαετία" ήταν η ατάκα του Φοξ, όταν δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν ο Βεζένκοβ πηγαίνει με προϊόντα Chick-Fil-A στις προπονήσεις των Κινγκς. Φυσικά δεν πρόκειται να δούμε τον Σάσα να φοράει παιδικές τσάντες, φυσικά στο Σακραμέντο ξέρουν ποιον πήραν, ξέρουν τι έχει κάνει στην καριέρα του και κυρίως ξέρουν σε πόσο σημαντική μονάδα μπορεί να εξελιχθεί, ακόμη και στη διάρκεια της φετινής περιόδου.

TAGS NBA ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ ΒΕΖΕΝΚΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ