ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε, καθότι έφτασε σε συμφωνία με τον Αλί Κοτς, όπως αναφέρεται στην Τουρκία.

Η Φενέρμπαχτσε δεν ήταν απροετοίμαστη για το ενδεχόμενο της αλλαγής σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία, μετά από την αποδέσμευση του Δημήτρη Ιτούδη (σ.σ.: από την Πόλη αποχωρεί κι ο Στέφανος Δέδας, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα).

Κάτι που επιβεβαιώνεται από το γεγονός πως πολύ γρήγορα (εντός της ίδιας ημέρας) προέκυψε η συμφωνία με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα ήταν εξαρχής ο πρώτος επιλαχών για τη θέση (κάτι που καταγράφηκε αμέσως από το SPORT24), με τον Αλί Κοτς να αναλαμβάνει δράση και να "τελειώνει τη δουλειά" πολύ γρήγορα. Όπως αναφέρουν στην Τουρκία, οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία κι ο 47χρονος τεχνικός μετακομίζει άμεσα στην Κωνσταντινούπολη για να πιάσει δουλειά.

Το ενδιαφέρον; Το όνομά του έπαιξε πολύ δυνατά για την έτερη ομάδα της πόλης, την Αναντολού Εφές, πριν από περίπου ένα μήνα. Ο Ερντέμ Τζαν κατάφερε όμως να... σώσει τη δουλειά του και να βελτιώσει την κατάσταση για τον ίδιο και την ομάδα του, με τον "Σάρας" να αναλαμβάνει, εν τέλει, την τεχνική ηγεσία των "απέναντι".

Η Φενέρμπαχτσε θα είναι ο τρίτος σταθμός στην καριέρα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μετά από τη Ζάλγκιρις (2016-'20) και την Μπαρτσελόνα (2020-'23).

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ