ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ο Γιασικεβίτσιους πρώτος στη λίστα της Φενέρμπαχτσε, παίζει και ο Τρινκιέρι

EUROLEAGUE 2022-2023 /  / FINAL-4 /   /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2022-2023 / / FINAL-4 / / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Θέμα χρόνου είναι η οριστικοποίηση του διαζυγίου ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Δημήτρη Ιτούδη. Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Αντρέα Τρινκιέρι οι δύο προπονητές που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του τουρκικού συλλόγου.

Η είδηση του πρόωρου του διαζυγίου ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Δημήτρη Ιτούδη -που αναμένεται να επισημοποιηθεί σύντομα από τον τουρκικό σύλλογο- έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία το μεσημέρι της Τετάρτης (13/12). Τα πρώτα ονόματα για την αντικατάσταση του Έλληνα τεχνικού έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους. Αυτό του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι, μάλιστα, το πρώτο στη λίστα του συλλόγου.

Ένας άλλος προπονητής που κυκλοφορεί ελεύθερος και έχει κεντρίσει τον ενδιαφέρον της Φενέρ είναι ο Αντρέα Τρινκιέρι. Ο Ιταλός τεχνικός ολοκλήρωσε το καλοκαίρι τη συνεργασία του με την Μπάγερν Μονάχου, την οποία ανέλαβε ο Πάμπλο Λάσο και αυτή τη στιγμή είναι free agent, αναζητώντας την κατάλληλη ευκαιρία για να επανέλθει στο κορυφαίο επίπεδο.

Φυσικά τίποτα δεν μπορεί να οριστικοιηθεί προτού η Φενέρμπαχτσε ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας της με τον κόουτς Ιτούδη.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ