ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Τέλος ο Ιτούδης από τη Φενέρμπαχτσε

Τέλος ο Ιτούδης από τη Φενέρμπαχτσε
ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ / INTIME SPORTS

Σε πρόωρο διαζύγιο οδηγήθηκαν Φενέρμπαχτσε και Δημήτρης Ιτούδης. Ο Έλληνας τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον τουρκικό σύλλογο. Απομένει η ανακοίνωση. Φαβορί για τη θέση ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Η κοινή πορεία του Δημήτρη Ιτούδη και της Φενέρμπαχτσε έφτασε στο τέλος της. Ο τουρκικός σύλλογος δεν ήταν ευχαριστημένος από τα τελευταία αποτελέσματα, με αποκορύφωμα την ήττα από την αποδεκατισμένη Εφές στο τουρκικό πρωτάθλημα τη Δευτέρα (11/12) και βρίσκεται ήδη στην αγορά για την αντικατάσταση του Έλληνα τεχνικού.

Το όνομα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος από το καλοκαίρι, καθώς αποχώρησε από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, φαντάζει αυτή την ώρα το επικρατέστερο φαβορί για να αναλάβει τα ηνία της Φενέρ. Το όνομα του Αντρέα Τρινκιέρι είναι επίσης στη λίστα.

Η Φενέρμπαχτσε αυτή τη στιγμή έχει ρεκόρ 6-7 και βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας στην EuroLeague, ενώ στο τουρκικό πρωτάθλημα μετράει 8 νίκες και 3 ήττες, που τη φέρνει σε ισοβαθμία με τις Καρσίγιακα - Μπεσίκτας και πίσω από την πρωτοπόρο Εφές που έχει 10-1.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ