ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Σαρίτσα και η Καρσίγιακα έχουν παράπονα από τη διαιτησία στους τελικούς με την Εφές

Ο Σαρίτσα και η Καρσίγιακα έχουν παράπονα από τη διαιτησία στους τελικούς με την Εφές
@BASKETBALLCL

Έντονα παράπονα από τη δαιτησία στο Game 3 των τελικών του τουρκικού πρωταθλήματος κόντρα στην Εφές, εξέφρασε ο προπονητής της Καρσίγιακα, Ουφούκ Σαρίτσα.

Η Καρσίγιακα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς χάνει με 2-0 από την Εφές στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος και υποδέχεται την ομάδα του Εργκίν Αταμάν (17/6, 18:00, COSMOTE SPORT 9 και LIVE από το SPORT24) με στόχο να μειώσει σε 2-1 και να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου. Μάλιστα, η ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα ελπίζει σε μία πιο "δίκαιη προσέγγιση" από τη διαιτησία, αφού ο Τούρκος τεχνικός εξέφρασε τα παράπονά του για όσα έγιναν στο Game 2.

"Ξέρουμε τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα και τι πρέπει να κάνουμε στη συνέχεια. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες και την ομάδα μου. Κάθε παιχνίδι είναι μία διαφορετική ιστορία, αλλά το τελευταία ματς ήταν εντελώς άλλη υπόθεση. Δεν είναι αποδεκτό να σφυρίζεις 25 φάουλ στη μία ομάδα και 13 στην άλλη, σε μία τόσο υψηλού επιπέδου σειρά τελικών του τουρκικού πρωταθλήματος, που βρίσκεται ανάμεσα στα τρία καλύτερα της Ευρώπης.

Παρά ταύτα, σε μία τόσο δύσκολη σειρά η μία ομάδα δεν πλησιάζει καν το όριο των φάουλ για τρεις περιόδους. Ζητάμε μία δίκαιη προσέγγιση, που θα ευνοήσει τη σειρά από εδώ και στο εξής. Σας παρακαλούμε να δείξετε την απαραίτητη ευαισθησία στο εν λόγω ζήτημα", είπε αναλυτικά.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ