ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Σάρας είναι εδώ

Ο Σάρας είναι εδώ
kosmosafixisaras

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αφίχθη στην Αθήνα, πήγε στο Χίλτον και είπε πάνω από όλα η ομάδα και πως... αγαπάει τον Γκέρσον

Συνθήματα, χειροκροτήματα και ένα κλίμα γεμάτο ενθουσιασμό από τον κόσμο των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, που ζητούν από τώρα το πέμπτο τρόπαιο και θέλουν να δουν την ομάδα τους στην κορυφή της Ευρωλίγκας και στο φετινό φάιναλ φορ, που θα διοργανωθεί στη Μαδρίτη.
Ωστόσο, ο Λιθουανός σταρ απέφυγε τους δημοσιογράφους και τις δηλώσεις, παρά τις πιέσεις που δέχθηκε. Ο "Σάρας" κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο που τον περίμενε, με ένα κασκόλ στην πλάτη και τον κόσμο γύρω του να τον καταχειροκροτεί.

Μάλιστα, οι φίλαθλοι δεν ήθελαν να χάσουν ούτε λεπτό από την άφιξη του Γιασικεβίτσιους και προσπαθούσαν να εμποδίσουν την αναχώρηση του παίκτη προς το ξενοδοχείο Χίλτον. Όμως, το αυτοκίνητο απεγκλωβλίστηκε με προορισμό το κέντρο της Αθήνας και το διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείο, στο οποίο φυσικά θα πάει και ο κόσμος του Παναθηναϊκού για να συνεχίσει το "πάρτι".

Οδηγός ήταν ο Μάνος Παπαδόπουλος, ενώ μέσα στο αμάξι ήταν και ο υπεύθυνος ασφαλείας του Παναθηναϊκού Μιχάλης Γεωργαντής. Κι αν είναι κάτι που πρέπει να υπογραμμιστεί από όσα έλεγαν οι φίλαθλοι της ομάδας που βρέθηκαν εκεί, είναι το "αυτή τη φορά το κασκόλ, δεν το έβγαλε..".

"Ήρθα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα".

Όταν έφτασε τελικά στο Χίλτον, ο "Σάρας" έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού, αν και φαινόταν αρκετά εντυπωσιασμένος και έκπληκτος από την υποδοχή που γνώρισε από τον κόσμο της ομάδας, ενώ ένας δημοσιογράφος του είπε, ότι πριν τρεις ημέρες ήταν στην Αθήνα ο Μάτζικ Τζόνσον και τώρα είναι εκείνος: "Τιμή μου που το λέτε αυτό" απάντησε και συνέχισε: "Περίμενα ότι θα έχει κόσμο, αλλά όχι τόσο πολύ. Ήταν μια τρομερή εμπειρία αυτό που έζησα και τους ευχαριστώ όλους".

Ο Λιθουανός αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να δεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού: " Όταν λύθηκε το συμβόλαιό μου με το Γκόλντεν Στέιτ, κάθισα και είδα πως είναι τα πράγματα. Έμαθα πώς λειτουργεί ο Παναθηναϊκός σε όλα τα επίπεδα, πώς αντιμετωπίζει τους παίκτες, τί διοίκηση έχει και κατάλαβα ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία που έπρεπε να αρπάξω και αυτό έκανα".

Και τα χρήματα; Δεν ήταν ένας λόγος; " Όντως, το νούμερο της πρότασης ήταν μεγάλο, αλλά αυτό δεν έπαιξε ρόλο. Αυτό που έχει σημασία είναι η ομάδα, η οποία είναι πολύ μεγάλη. Αυτή είναι πάνω από όλα και το να παίζω καλά. Χρειάζεται σκληρή δουλειά, αλλά με τους παίκτες που έχουμε και την προσπάθεια που θα κάνουμε, είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για τον Πίνι Γκέρσον και τα όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού και τη σύγκριση που έκανε ανάμεσα στον Γιασικεβίτσιους και τον Λιν Γκριρ: "Τον Πίνι τον αγαπώ και είναι φίλος. Πέρασαμε μαζί δύο φανταστικά χρόνια στο Τελ Αβίβ και παραμένει φίλος μου ό,τι κι αν λέει. Του εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα του, εκτός από τα παιχνίδια στα οποία θα είμαστε αντίπαλοι".

Τέλος, όσον αφορά την πίεση που νιώθει, καθώς ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μια χρονιά, κατά την οποία κατέκτησε όλους τίτλους, απάντησε: "Δεν νιώθω καμία πίεση και από κανέναν. Μόνο εγώ θέτω υπό πίεση τον εαυτό μου και δεν επηρεάζομαι από τους άλλους". Επίσης, τόνισε ότι τα πιο δύσκολα ματς για εκείνον θα είναι αυτά με την Μπαρτσελόνα, γιατί αγαπάει ακόμη την ομάδα της Βαρκελώνης και τον κόσμο της.



















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ