LIGA ENDESA

Ο Σάνον Έβανς υπέγραψε στην Μπανταλόνα μέχρι το τέλος της σεζόν

Ο Σάνον Έβανς υπέγραψε στην Μπανταλόνα μέχρι το τέλος της σεζόν
MIGUEL ANGEL POLO/VALENCIA BASKET

Η Μπανταλόνα με ανακοίνωσή της το πρωί της Δευτέρας (8/1) γνωστοποίησε την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ Σάνον Έβανς (29 ετών, 1,85 μέτρα) μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Σάνον Έβανς (29 ετών, 1,85 μέτρα) εντάσσεται στο δυναμικό της Χουβεντούτ Μπανταλόνα, όπως ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας (8/1) η ισπανική ομάδα, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πρώτου ομίλου του EuroCup και αποτελεί πιθανό αντίπαλο του Άρη, σε περίπτωση πρόκρισης των δύο ομάδων στην επόμενη φάση.

Ο Αμερικανός αγωνιζόταν στους Μπέιτζιν Ντακς, με τους οποίους μέτρησε 13.5 πόντους και 5.2 ασίστ σε 14 αναμετρήσεις στο κινεζικό πρωτάθλημα (CBA).

Το νεό μεταγραφικό απόκτημα της Μπανταλόνα είχε φορέσει τη φάνελα της Βαλένθια στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν (από τις 18 Ιανουαρίου του 2023 έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου) και κατέγραψε 12.3 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ ανά αγώνα στη Liga Endesa, ενώ μέτρησε 12 συμμετοχές στην EuroLeague με 5.5 πόντους, 1.3 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ ανά παιχνίδι.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα αποχώρησε από την Μπανταλόνα με προορισμό τη Βιλερμπάν ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR, Ντεσόν Τόμας.

TAGS LIGA ENDESA EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ