ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ στην Game Night: "Πείτε 'στην υγειά του' στον οπαδό του Παναθηναϊκού που μου πέταξε μπύρα"

Ο ΜακΚίσικ στη Game Night
Ο ΜακΚίσικ στη Game Night PRINT SCREEN

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ σε δηλώσεις του στην Game Night και τον Βασίλη Σκουντή μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στον οπαδό του Παναθηναϊκού που τού πέταξε μπύρα πριν από την έναρξη.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 63-35 τον Παναθηναϊκό στον τέταρτο τελικό, που διακόπηκε στο 27' εξαιτίας ρίψης αντικειμένων και δεν συνεχίστηκε ποτέ εξαιτίας επεισοδίων και βαριάς ατμόσφαιρας στο ΟΑΚΑ.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε στην Game Night για το τι συνέβη, ενώ στο τέλος έκανε και τη δική του τοποθέτηση αναφέροντας με χαμόγελο στα χείλη: "Μπορείτε να πείτε στον οπαδό του Παναθηναϊκού πού μου πέταξε μπύρα πριν από το παιχνίδι στην υγειά του".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ΜακΚίσικ:

Για την εμπειρία του για ό,τι έγινε σήμερα: "Είναι ό,τι είναι. Κάθε φορά που ερχόμαστε εδώ, υπάρχει κάποιου είδους πρόβλημα. Κάτι πρέπει να γίνει. Δεν έχουν να το αντιμετωπίσουν όταν έρχονται σε εμάς, αλλά το έχουμε κάθε φορά που ερχόμαστε, υπάρχουν κοντά μας οπαδοί και μας παρενοχλούν πριν από την έναρξη. Το λατρεύω προσωπικά, αλλά δεν ξέρω αν αρέσει στους συμπαίκτες μου".

Για το αν ευχαριστήθηκε τη νίκη: "Δεν είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε το πρωτάθλημα. Ανεξάρτητα από το τι έγινε, είμαστε back to back πρωταθλητές. Κανείς δεν μπορεί να μάς το πάρει".

Για τι κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό φέτος, αν ήταν ευκαιρία μετά το Κάουνας: "Χάσαμε στον τελικό, αλλά στα αποδυτήρια νιώθουμε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, αυτό ήρθαμε να το αποδείξουμε".

Για το τι έγινε στα αποδυτήρια: "Είναι περίεργο, γιατί δεν τελείωσε το ματς, αλλά όλοι είναι χαρούμενοι".

Δείτε την Game Night:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE GAME NIGHT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ