ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Ρούντι Φερνάντεθ αποσύρεται από την εθνική Ισπανίας μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Ο Ρούντι Φερνάντες με τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας
Ο Ρούντι Φερνάντες με τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας 2021 AP PHOTO/CHARLIE NEIBERGALL

Ο Ρούντι Φερνάντεθ ετοιμάζεται για μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση με τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας (Mundobasket 2023), ωστόσο οριοθέτησε την παρουσία του στην φούρια ρόχα, ανακοινώνοντας πως θα αποσυρθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Στο Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 θα μπει ο επίλογος της καριέρας του Ρούντι Φερνάντεθ, τουλάχιστον όσον αφορά την Εθνική Ισπανίας.

Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, στο πλαίσιο ενός καμπ στην Ισπανία, δήλωσε πως έδωσε υπόσχεση στον πατέρα του ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024 στο Παρίσι θα ήταν το τελευταίο του τουρνουά σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι το οποίο ελπίζει να επαληθευτεί.

Ο αρχηγός της χώρας από την Ιβηρική Χερσόνησο, προετοιμάζεται για ακόμα μία συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση με την Ισπανία, καθώς ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του Eurobasket 2022, αναμένεται να δώσει το "παρών" και στο Mundobasket 2023.

Μένει να φανεί αν θα κυλήσουν όλα όπως τα έχει προγραμματίσει και θα αφήσει τη φανέλα και το περιβραχιόνιο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

Θυμίζουμε πως ο 38χρονος Ρούντι Φερνάντεθ, άρχισε να υπηρετεί την εθνική ομάδα της χώρας του ασε επίπεδο ανδρών πριν από 20 χρόνια και συγκεκριμένα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ